Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

#MMCdebata - Arhiv

#MMCdebata "Na koncu bomo vsi lahko participirali za skoraj vse."

4.12.2021

"Bodo povrnili tudi neizkoriščene zneske tistih, ki celo življenje plačujejo obvezno in dodatno zdravstveno zavarovanje pa ga skoraj nikoli ne koristijo?" je bil le eden od odzivov MMC-jevih bralcev na idejo o participaciji za hospitalizacijo necepljenih.

#MMCdebata "Zanimivo, da je Južna Afrika dala že drugo pomembno različico"

27.11.2021

"In tako bomo živeli do konca naših dni ...," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na odkritje novega seva novega koronavirusa v Južni Afriki.

Ob obveznem samotestiranju v šolah:

#MMCdebata Ob obveznem samotestiranju v šolah: "Kje je spet šolska ministrica?"

13.11.2021

"Moj 7-letnik si v gneči 17 otrok iz drugega razreda ne bo tiščal ostre kovine globoko v nos. Vaš si jo pa zaradi mene lahko, ni problema," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na obvezno samotestiranje učencev in dijakov v šolah.

#MMCdebata "Mi se moramo pa samo navaditi na višje cene vsega in nižji standard"

6.11.2021

"Spet nismo nič naredili. Dve državi pokurita 80 odstotkov premoga. Ko se bosta te državi opovedali premogu, se lahko tudi ostali," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na zavezo 25 držav glede opuščanja premoga.

#MMCdebata "Koliko nas loči od policijske ure in zaprtja občin?"

30.10.2021

"Ob 75-odstotni prekuženosti/precepljenosti so številke v Sloveniji milo rečeno čudne. Otok sredi Evrope."

#MMCdebata "Vedno me presune, koliko ljudi je navdušenih nad militarizacijo policije"

23.10.2021

"A ni zanimivo, da so protesti najbolj mirni takrat, ko se policija po mestu ne vozi z vodnim topom in ne zaplini celotnega centra Ljubljane?" je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev po vnovičnih srednih protestih v središču Ljubljane."

#MMCdebata "Ko začneš mlatiti lasten narod, je vsega konec"

9.10.2021

"Represija nad lastnim narodom se nikoli v zgodovini človeštva ni končala dobro za oblastnike," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev po torkovih protestih v središču Ljubljane.

#MMCdebata "Naslednjih 14 litrov je ključnih"

2.10.2021

"A sadni jogurt se še da dobit?" je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da v Združenem kraljestvu primanjkuje voznikov tovornjakov in goriva.

#MMCdebata "Koliko zanikovanja znanosti, naravnost neverjetno"

25.9.2021

"Namesto vsakodnevnih novinarskih konferenc naj se strokovnjaki raje lotijo svojega dela," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na PCT-pogojevanje, upad epidemije in obarvanost Slovenije v temno rdečo.

#MMCdebata "Skregaj in vladaj"

18.9.2021

"Imam raje PCT-pogoj, kot pa to, da se zopet vse zapre do spomladi," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na dan, ko je v večino javnega življenja vstopilo izpolnjevanje pogoja PCT.

#MMCdebata "Zanikanje znanosti je prvi korak k potopu družbe"

11.9.2021

"Vseeno mi je, kakšno je vaše stališče do covida, cepljenja in testiranja - takšne nizkotne akcije je treba obsoditi," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na zagorel zabojnik za opravljanje hitrih testov v Kamniku.

#MMCdebata "Riziko in denar nosi pošten človek, pobira pa država"

4.9.2021

"Furs nekaj bi, ampak ne vedo, kaj in kako," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na predlog spremembe obdavčitve dohodkov od virtualnih (kripto)valut.

#MMCdebata "Vsak narod si bo pisal sodbo sam"

21.8.2021

"Upajmo samo, da se bodo talibanom začeli kvariti mopedi in bo to upočasnilo njihov pohod," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na prevzem oblasti v Afganistanu.

#MMCdebata "Robčki pospravljeni, čas je za selfi"

14.8.2021

"Messi, Mbappe, Neymar, Ramos v obrambi, Donnarumma v vratih. Lille bo prvak," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na prestop Lionela Messija iz Barcelone v Paris Saint-Germain.

#MMCdebata "Slovenci smo pa edini, ki imamo telemark na poletnih OI"

31.7.2021

"Najboljša predstava v kolesarstvu, pa ga gledam že 30 let," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na zlato olimpijsko kolajno Primoža Rogliča.

#MMCdebata "Nihče se ne bo hodil vsaka dva dni testirat"

17.7.2021

"Gospodarstvo rabi tovornjake, ki dostavljajo in odvažajo polizdelke in izdelke, drugače ni dela, ni denarja in posledično ni plač ter pobranih davkov," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na vest na nov odlok o prehajanju slovenskih meja.

#MMCdebata "Zapiranja v nedogled niso dobra"

10.7.2021

"Z virusom se bo treba naučiti živeti," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na izjavo, da je v želji po kolektivni imunosti treba precepiti okrog 100.000 prebivalcev na teden.

#MMCdebata "Slovenija je talec levo-desnega ping ponga že 30 let"

29.5.2021

"Ta naš parlament je tako nesinhroniziran z voljo ljudstva, da se je povsem izrodil," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na izraz "viseči parlament", ki se v javnem diskurzu v zadnjem času pojavlja precej pogosto.

#MMCdebata "Voda ni leva ali desna"

22.5.2021

"Vsem, ki smo dali svoj glas ZA VODO, bodo naši otroci in vnuki hvaležni," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da so pobudniki v DZ prinesli podpise za referendum o zakonu o vodah.

#MMCdebata "Nekoč zatirani je postal zatiralec"

15.5.2021

"Tisti, ki Palestine in naseljenih (ukradenih) ozemelj ni doživel v živo, lahko tule samo modruje," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na izobešeno izraelsko zastavo v znak solidarnosti pred vladnim poslopjem.

Stran 1 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov