Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

#MMCdebata - Arhiv

Pismo, ki je pri nekaterih sprožilo zgražanje, pri drugih odobravanje

#MMCdebata Pismo, ki je pri nekaterih sprožilo zgražanje, pri drugih odobravanje

"Narod ima vlado, ki si jo zasluži, pravijo. Tudi pri nas," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na pismo predsednika vlade Janeza Janše voditeljem EU-ja.

#MMCdebata "Sledi kakšen mesec mlatenja prazne slame o nepravilnostih"

"Leta 2000 je trajalo več kot mesec dni, da so rešili volilne zagate, pa nihče ni govoril o zarotah," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na dogajanje po razglasitvi zmagovalca letošnjih ameriških predsedniških volitev.

#MMCdebata "Mislim, da se v ZDA pripravlja državljanska vojna"

"Boj se, Amerika, če zmaga Trump. Bojta se, svet in Evropa, če zmaga Biden," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na sago okrog ameriških predsedniških volitev in štetja glasov.

#MMCdebata "Kar so storili Poljaki, je to, da so popolnoma povozili eno pravico"

"Torej so sodniki odločili, da bodo bogate Poljakinje splav opravile v tujini, revne pa plod v primeru okvare donosile in vzgajale otroka," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na odločitev poljskega ustavnega sodišča glede splava.

#MMCdebata "Kultura + čas = bogata zgodovina naroda"

"Slovenska kultura ostaja. Mogoče pa bo kakšna milijoninka odstotka globalistične subkulture malo drugačna," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na zahtevo ministrstva za kulturo po izselitvi in obnovi prostorov na Metelkovi 6.

#MMCdebata "Pa smo dobili sporočilo: bodite podložni, sicer se spravimo na vas"

"Gale je še eden tistih, ki ga je politika uporabila, prežvečila in nato izpljunila," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na izredno odpoved delovnega razmerja žvižgača Ivana Galeta.

#MMCdebata "Tukaj ni bilo zmagovalcev, več kot očitno pa je izgubila Amerika."

"Trump je slab, vendar ima srečo, da je Biden slabši," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na prvo soočenje ameriških predsedniških kandidatov pred letošnjimi volitvami.

#MMCdebata "Imamo zdravstveni problem, ki se rešuje povsod drugod, razen v zdravstvu."

"Zakaj se bolnice polnijo? Ker vse okužene iz domov za starejše takoj prestavijo tja. Pa če to potrebujejo ali ne," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da se obetajo strožji ukrepi za zajezitev širjenja novega koronavirusa.

#MMCdebata "Še zmeraj smo v bistvu na istem odstotku pozitivnih testov."

"Toliko nekih pretiranih ukrepov smo že videli letos, najbolj ranljivih pa nam nikakor ne uspe zaščititi," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da bodo od nedelje vse (odrejene) karantene po 10 dni.

#MMCdebata "Tole postaja nevzdržno. Prihaja spet popolna karantena ali kaj?"

"Najti je treba rešitev, kako živeti s tem virusom, ne pa vsega zapirati," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da je zaradi okužb z novim koronavirusom v karanteni vse več šolskih razredov in oddelkov v vrtcih.

#MMCdebata "Kdo jamči, da bomo za venomer otoček miru in varnosti?"

"En sam razlog naj mi nekdo da, zakaj bi morali državljani 2-milijonske države financirati metke in tanke," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na predlog posvetovalnega referenduma o vprašanju vojaških investicij.

#MMCdebata "To, da se lastniki nepremičnin in plovil ne družijo, je čista laž"

"Če imaš vikend, jadrnico, imaš denar, koronavirusa ne širiš in lahko ostaneš na Hrvaškem," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vladno uvrstitev Hrvaške na rdeči seznam.

#MMCdebata "Paziti moramo, da se nam ne zgodi depopulacija"

"Prvo, kar bodo mladi morali storiti, je, da začnejo hodit na volitve. Z neudeležbo samo prepuščajo starejšim, da odločajo namesto njih," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev ob mednarodnem dnevu mladih.

#MMCdebata "Brez razloga se vpletamo v ameriško-kitajski spor"

"Vlada naj se prvo posvetuje s sosednjimi državami," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na napovedan podpis skupne izjave med Slovenijo in ZDA o varnosti omrežij 5G.

#MMCdebata "Me prav zanima, katera afera bo aktualna ta teden"

"Najbolje, da razpustimo SOVO, ker imajo, kot kaže, naši novinarji itak dokaj solidno obveščevalno mrežo, glede na to, da pridejo do vseh relevantnih informacij," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na domnevne afere Aleksandre Pivec.

#MMCdebata "Nepovratna sredstva moraš znati počrpati in pravilno usmeriti"

"O luči na koncu tunela nam blebetajo vsi politiki zadnjih 50 let," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vsoto, ki jo je Slovenija izpogajala iz svežnja za obnovo Evrope po pandemiji covida-19.

#MMCdebata "Mnogo hrupa za nič"

"Neznanje je sestra neumnosti, z roko v roki hodita po poti laži in sprenevedanja," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na (domnevne) nekršitve pri vpogledovanju policije v osebne podatke politikov, tudi Jožefa Horvata.

#MMCdebata "Nasilje izzove nasilje. Učinkovito protestirati se da tudi drugače."

"Tudi če si je kdo zaslužil prvo, drugo ali morda tretjo 'batino', nihče si jih ne zasluži še 20 ali 30, ko leži na tleh," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev ta teden na nasilne proteste v Srbiji.

#MMCdebata "Kar naenkrat smo vsega krivi državljani"

"Aplikacija bo prostovoljna, razen ko ne bo. Tako kot maske niso obvezne, razen ko so," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vladni predlog zakona o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val covida-19.

#MMCdebata "Pa smo prišli v začarani krog, kot so napovedali Švedi"

"Lepo vas prosim, nehajte strašiti ljudi s to gripo. Zaščitite domove ter bolne ljudi, ostali pa itak prebolimo, da niti vedeli nismo, da jo imamo," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vnovično obvezno nošenje zaščitnih mask.

Stran 1 od 10
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov