Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

#MMCdebata - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8

"Ko se nečesa oklepaš tako krčevito, si to že izgubil."

"Represija in brutalnost sta najzanesljivejši poti, da dosežeš ravno nasprotno od želenega," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na obsodbo devetih nekdanjih katalonskih voditeljev in aktivistov ter z nasiljem zatrte proteste.

"Vojna je najslabša varianta"

"Tudi če vam je vseeno za druge ljudi, bi morali biti PROTI vojni in pobijanju," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na operacijo Izvir, s katero so turški vojaki ta teden vstopili v Sirijo.

"Izgleda, da je Adria s svojimi sloti na Brniku onemogočala konkurenco"

"Stečaj Adrie bo izgleda nekaj najboljšega, kar se lahko zgodi slovenskemu gospodarstvu," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da bodo Adrijine povezave že prihodnje leto skoraj v celoti nadomestili.

"Sramota, koliko ljudi privošči Adrii propad"

"Gospodarstvo, turizem, šport in kultura so odvisni od povezljivosti s svetom, mi pa nimamo ne letalskih povezav niti železnice," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na nadaljevanje agonije Adrie Airways.

"Trudeau se je ujel v zanko slaboumne politične hiperkorektnosti"

"Od zdaj naprej bom uporabljal za kurjavo le še premog bele barve in iz dimnika se bo kadil bel dim, kar bo dokaz, da nisem rasist," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na 'rasistični' kostum Justina Trudeauja izpred let.

"Letalski in železniški promet v Sloveniji je v kameni dobi."

"Počasi, ampak vztrajno bomo na nivoju države Burkina Faso," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na novico, da je Adria Airways zaradi odškodnine odpovedala polet na Dunaj.

"Britanci bodo zavoljo brexita še demokracijo ukinili."

"Ne samo, da se imperialisti igrajo s celim svetom, zdaj se še sami s sabo," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na novico, da je britanska kraljica Elizabeta II. po predlogu britanskega premierja odobrila prekinitev dela parlamenta.

"Elektrike se za zdaj ne da shraniti kot salamo v hladilnik."

"NEK2 je absolutno najboljši kompromis za gospodarstvo in okolje," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na besede premierja Marjana Šarca, ki je poudaril potrebo po postavitvi drugega bloka Nuklearne elektrarne Krško.

"Najbolje, da pobijemo vse divje živali in obdržimo samo domače."

"Ker brani mladiča bojo oba 'odvzeli iz narave'. Narava je res kruta, sploh če z njo upravlja človek," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na medvedkin napad na lovca v bližini Podkraja pri Ajdovščini, ki se je zgodil ta teden.

"Demokracija orožja pač žanje, kar seje"

"Dokler izvajajo terorizem po vsem svetu, ni nič narobe, ko pa se jim to zgodi doma, je pa groza," je bil le eden številnih odzivov MMC-jevih bralcev na najnovejše strelske napade v ZDA.

"Kdor vozi 200 km/h, ogroža ves promet"

"Neverjetno, kako se nekateri trudijo upravičiti njuno divjanje in nepravilno prehitevanje," je bil eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da so policisti na dolenjski avtocesti zasačili dva voznika, ki sta vozila s hitrostjo 221 km/h.

"Katastrofa za Veliko Britanijo, dobra novica za Škotsko"

Človek, ki ga izvoli 90 tisoč ljudi, je težko reprezentativen pri narodu s 66 milijoni ljudi," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na novico, da je Velika Britanija tri mesece pred brexitom dobila novega premierja.

"Zdaj je končno na svetlo pokukala priskledniška politika"

"Ko vse stranke dinozavrov in ideologije vihajo nosove, potem je poteza zagotovo v pravo smer," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na potrjen predlog premierja Marjana Šarca za kandidata za evropskega komisarja iz Slovenije.

"Preveč se meša certifikacija in plačevanje programov šol." 

"Javno ni zasebno in zasebno seveda ni javno," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na potrditev novele zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, ki spreminja način financiranja zasebnih osnovnih šol.

"Največji zagovorniki zasebnega želijo, da jim država po socialistično financira šolstvo."

"V Evropi je takega zasebnega šolstva precej več in so še veseli, da ga kdo izvaja," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na potrditev predloga novele zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja.

"Tale gonja proti zasebnikom gre pa v absurde"

"Vprašanje ne bi smelo biti javno ali zasebno, ampak kvalitetno ali nekvalitetno," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na predlog ministrstva za izobraževanje o spremembah zakona o vrtcih.

"Še splošna smrtna kazen, pa bo skoraj kot v Iranu."

"Nezaželena nosečnost je posledica nezaščitenega spolnega odnosa dveh oseb. V primeru splava se kriminalizira samo ženske," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na dogajanje okoli prepovedi splava v nekaterih zveznih državah ZDA.

"Skakanje po odru pustimo tistim, ki nimajo nič glasbenega za pokazat."

"Ob vsem glasbenem, zelo brutalnem nasilju ostalih, sta bila Gašper in Zala kot triminutni balzam za ušesa in oči," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na polfinalni izbor letošnje Evrovizije. Danes bo veliki finale.

"Namesto druge Švice smo postali druga Afrika"

V Zdravstvenem domu Kranj so zaradi množičnega nastopa dopustov zdravnikov družinske medicine, ki jim teče odpovedni rok, ta mesec začele delovati tako imenovane akutne ambulante.

"Če pride do državljanske vojne, ima tudi slovenska vlada krvave roke?"

"Demokrat, ki vabi vojsko, da ga pripelje na oblast, ni noben demokrat," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na dogajanje v Venezueli.

1 2 3 4 5 6 7 8