Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

#MMCdebata - Arhiv

#MMCdebata "Spremembe so nujne, nikakor pa rešitev ni privatizacija"

"Ali bo delal tako, kot misli, da bo prav, ali tako, kot bodo zaukazali," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na podprto kandidaturo Janeza Poklukarja za novega ministra za zdravje.

#MMCdebata "Politika je v veliki meri zgolj ogledalo družbe"

"Sploh ni pomembno, kaj so pili in kaj (če sploh kaj) so jedli. Dejstvo je, da je v veljavi odlok o zaprtju gostinskih obratov," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na sestankovanje ministra Počivalška v gostilni v Prlekiji.

#MMCdebata "Predsednik bi moral znati udariti po mizi"

"Sem za dialog, ampak ko je bil čas, ga ni bilo. Sedaj, ko pa ni časa, pa bi malo poklepetali," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vabilo parlamentarnim strankam na srečanje pri predsedniku republike Borutu Pahorju.

#MMCdebata "Takšne spremembe imajo dolgoročno vzročnost, ne pa iz danes na jutri."

"Pa ga imamo - usmerjeno izobraževanje," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na zamik podaje vladnega soglasja k razpisu za vpis v študijske programe.

#MMCdebata "Zdaj lahko gremo tehnokratskemu globalizmu naproti"

"Me zanima, kdaj in katera država bo prva blagoslovljena z napadom demokracije," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na inavguracijo ameriškega predsednika Joeja Bidna.

#MMCdebata "Z zaprtimi šolami bo Slovenija težko svetilnik Evrope 21. stoletja"

"Lahko je delati otroke, vzgajati jih je pa drugo," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na pobudi za oceno ustavnosti o zaprtju šol in vrtcev.

#MMCdebata "Še nekaj dni in tega Trumpovega cirkusa bo konec"

"Noro, kako krhka je demokracija. Da se sesuje v prah, sta potrebna samo norec in Twitter," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vdor Trumpovih podpornikov v kongresno palačo v Washingtonu.

#MMCdebata "Starši imamo šolanja na domu počasi dovolj"

"Resnici na ljubo v tej epidemiji veliko govorimo o medgeneracijski solidarnosti, a ob tem ne povemo, da so ravno otroci potegnili kratko," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na morebitno odpiranje šol.

#MMCdebata "Mislim, da se bo po pritožbi kazen izgubila v kakšnem predalu"

"To tako rekoč vsakodnevno spreminjanje ukrepov je psihično mučenje," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na prepoved obratovanja žičniških naprav v Sloveniji.

#MMCdebata "Gospodarstvo je pred kolapsom"

"Končalo se bo z medsebojnim obračunavanjem in na koncu bodo našli krivca. Ja, ljudstvo, namreč," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev.

#MMCdebata "Pa kdo še tu bere Uradni list, če obstaja Twitter?"

"Seveda so zopet krivi tisti, ki opozarjajo na delovanje nepravne države, ne pa tisti, ki to državo delajo nepravno," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na odločitev US-ja, da so ukrepi o izobraževanju na daljavo neveljavni.

#MMCdebata "Trenutna prioriteta je zdravstvo"

"Ne vem, če se vi zavedate, da je od tega financiranja odvisnih 6400 ljudi + vse njihove družine," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na odločitev večine v Državnem zboru, da je referendum o vojaških naložbah nedopusten.

Pismo, ki je pri nekaterih sprožilo zgražanje, pri drugih odobravanje

#MMCdebata Pismo, ki je pri nekaterih sprožilo zgražanje, pri drugih odobravanje

"Narod ima vlado, ki si jo zasluži, pravijo. Tudi pri nas," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na pismo predsednika vlade Janeza Janše voditeljem EU-ja.

#MMCdebata "Sledi kakšen mesec mlatenja prazne slame o nepravilnostih"

"Leta 2000 je trajalo več kot mesec dni, da so rešili volilne zagate, pa nihče ni govoril o zarotah," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na dogajanje po razglasitvi zmagovalca letošnjih ameriških predsedniških volitev.

#MMCdebata "Mislim, da se v ZDA pripravlja državljanska vojna"

"Boj se, Amerika, če zmaga Trump. Bojta se, svet in Evropa, če zmaga Biden," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na sago okrog ameriških predsedniških volitev in štetja glasov.

#MMCdebata "Kar so storili Poljaki, je to, da so popolnoma povozili eno pravico"

"Torej so sodniki odločili, da bodo bogate Poljakinje splav opravile v tujini, revne pa plod v primeru okvare donosile in vzgajale otroka," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na odločitev poljskega ustavnega sodišča glede splava.

#MMCdebata "Kultura + čas = bogata zgodovina naroda"

"Slovenska kultura ostaja. Mogoče pa bo kakšna milijoninka odstotka globalistične subkulture malo drugačna," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na zahtevo ministrstva za kulturo po izselitvi in obnovi prostorov na Metelkovi 6.

#MMCdebata "Pa smo dobili sporočilo: bodite podložni, sicer se spravimo na vas"

"Gale je še eden tistih, ki ga je politika uporabila, prežvečila in nato izpljunila," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na izredno odpoved delovnega razmerja žvižgača Ivana Galeta.

#MMCdebata "Tukaj ni bilo zmagovalcev, več kot očitno pa je izgubila Amerika."

"Trump je slab, vendar ima srečo, da je Biden slabši," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na prvo soočenje ameriških predsedniških kandidatov pred letošnjimi volitvami.

#MMCdebata "Imamo zdravstveni problem, ki se rešuje povsod drugod, razen v zdravstvu."

"Zakaj se bolnice polnijo? Ker vse okužene iz domov za starejše takoj prestavijo tja. Pa če to potrebujejo ali ne," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na vest, da se obetajo strožji ukrepi za zajezitev širjenja novega koronavirusa.

Stran 1 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov