Foto:
Foto:

Anna, nova članica ekipe Milka Ski Stars, počasi, a zanesljivo okreva in se že veseli novih izzivov na snegu, še pred tem pa se je odločila sprejeti pobudo naše šampionke, ki jo je obiskala v sklopu svojega projekta »The Tender Insider« (nežna izpraševalka). Tina je Fenningerjevo med drugim izzvala v igri »jenga«, pri kateri igralci s stolpa odstranjujejo lesene bloke in jih polagajo na njegov vrh.

»Pa poglejmo, kdo bo zmagal tokrat, Anna,« je Fenningerjevi pred igro v smehu rekla Mazejeva in začela napeto (in zabavno) »tekmo«, ob kateri sta se obe smučarki pridušali, da »tako dolge tekme pa še ni bilo«. Kdo je zmagal, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Kaj je Tina vprašala Anno v intervjuju?

Mazejeva je v sklopu srečanja posnela tudi nov intervju, v katerem skupaj z drugimi smučarkami javnosti predstavlja zakulisje in majhne skrivnosti vrhunskosti alpskih smučarjev in smučark. Napovednik intervjuja, ki bo v naslednjih dneh objavljen tudi na MMC-ju, si lahko ogledate spodaj:

Eine neue Folge von Tina Tender Insider ist da! Diesmal interviewt Tina Maze Anna Fenninger! Wie geht es ihr? Erfahre...

Objavil Milka Ski Stars v sredo, 17. februarja, 2016


Tina je pred tem že intervjuvala svoji moštveni kolegici Tesso Worley in Michaelo Kirchgasser.

Več o tem, kaj Tina Maze počne v letošnji sezoni in kako ji lahko pošljete s čokolado oblite želje (in še veliko več), najdete na spletni strani www.milkaskistars.com.