Foto:
Foto:
Walter Pandiani je potreboval le 12 minut za svoj prvi gol v dresu Birminghama.
Igralci Monaca so klonili proti Caenu.

Hernan Crespo in John Dahl Tomasson sta zadela po dvakrat za Milan, ki po 22. krogu Serie A zaostaja za Juventusom le še za 5 točk. Staro damo je sredi Torina šokiral Aimo Diana, ki je v mrežo pospravil odbito žogo po strelu Alberta Volpija.

Cech izboljšal rekord Schmeichla
V Premier ligi Chelsea nadaljuje zmagoviti pohod. Arjen Robben je že v 5. minuti zadel za nove tri točke na gostovanju pri Blackburnu (0:1). Vratar Petr Cech je izboljšal rekord Petra Schmeichla, ki je ohranil mrežo nedotaknjeno 694 minut.

Walter Pandiani se je že v svojem debiju v dresu Birminghama vpisal med strelce. Gostitelji so premagali Southampton z 2:1. Zelo zanimiva je bila tudi tekma med Fulhamom in Aston Villo (1:1). Gostje so povedli z zadetkom Juana Pabla Angela v 55. minuti. Priložnost za izenačenje je z bele točke zapravil Andy Cole, a je bil Angel še bolj nespreten, saj je v 77. in 81. minuti kar dvakrat zastreljal enajstmetrovko. Kazen je prišla v sodnikovem podaljšku, ko je Lee Clark izid izenačil.

Presenetljiv poraz Monaca
Caen, ki se bori za obstanek v francoskem prvenstvu, je v polfinalu francoskega ligaškega pokala izločil Monaco s 3:1. V prvem polčasu sta za gostitelje zadela Sebastien Mazure v 33. minuti in Reynald Lemaitre v 43. minuti. Za odločitev je v 54.minuti poskrbel Cyril Watier z bele točke. Častni zadetek za Monaco je prispeval Emmanuel Adebayor šest minut pred koncem z enajstih metrov. V drugem polfinalu je Strasbourg z golom Alexandra Farneruda v 54. minuti ugnal St. Etienne z 1:0.

V polfinale španskega pokala sta že napredovala Osasuna in Betis, v četrtek bo še tekma med Valladolidom in Athleticom iz Bilbaa (prva tekma 2:3). Na prvi tekmi med Numancio in Atleticom iz Madrida so mreže ostale nedotaknjene.