Foto:
Foto:
Bixente Lizarazu se je enkrat že poslovil od dresa Bayerna, a očitno ne za vedno ...
Mauricio Pellegrino se je iz Valencie preselil v Liverpool.

Tekma se je začela 12. decembra in bila v 87. minuti pri izidu 1:1 prekinjena zaradi obvestila o podtaknjeni bombi, ki se je kasneje izkazalo za lažno. Pomembni točki za vrnitev v boj za naslov državnega prvaka je priboril Zinedine Zidane, ki je v četrti minuti nadaljevanja zadel z bele točke, potem ko je bil zrušen Ronaldo.

Špansko prvenstvo se sicer nadaljuje že ta konec tedna.

Lizarazu se vrača v Nemčijo
Francoski nogometaš Bixente Lizarazu se vrača v Bayern. 35-letni branilec je v prestolnici nemškega nogometa preživel sedem let, pred letošnjo sezono pa je okrepil Marseille. Lizarazu je pogodbo podpisal do konca letošnje sezone.

Pellegrino po poteh Beniteza
Argentinski nogometaš Mauricio Pellegrino bo kariero nadaljeval v Liverpoolu. Dosedanji član španskega prvaka Valencie se je na Otoku pridružil nekdanjemu trenerju Rafaelu Benitezu. "Zelo sem srečen. Pri mojih letih mi je v veliko zadovoljstvo, da se mi je ponudila takšna priložnost. Vedno sem si želel igrati na Otoku," je dejal 33-letni Pellegrino.

Težave s poškodbami pri Redsih
Pri Liverpoolu se je na prvenstveni tekmi poškodoval Xabi Alonso, ki bo zaradi zloma gležnja počival 3 mesece. Na bolniškem dopustu je tudi vratar Redsov Chris Kirkland.

Lahmu mesec in pol počitka
Nemški reprezentant Philipp Lahm bo zaradi poškodbe desnega stopala z nogometnih igrišč odstoten šest tednov. Igralec Stuttgarta bo tako moral izpustiti tudi prijateljsko tekmo elfa z Argentino.

Leonardo okrepil Istres
Nekdanji brazilski nogometni reprezentant Leonardo bo do konca sezone igral za Istres. 27-letnik je sicer v domovini igral za Portugueso. Francoski prvoligaš se je za nakup odločil, potem ko se je Francoz Maurice odločil kariero nadaljevati pri drugoligašu Chatearouxu.