Tina Maze bo slavila po sezoni. Foto: STA
Tina Maze bo slavila po sezoni. Foto: STA

Poleg njene ekipe bosta na letalu tudi Katarina Lavtar in Maruša Ferk. Zadnji del slovenske olimpijske odprave, v kateri bodo deskarji na čelu z bronastim Žanom Koširjem, biatlonci in alpski smučarji, bo na letališču Jožeta Pučnika pristal v ponedeljek ob 23.45.

V Črni na Koroškem, domačem kraju Tine Maze, sprejema za slovensko šampionko ne načrtujejo. Kot so povedali za MMC, bodo morda slavje pripravili po koncu sezone, to je sredi marca.

Prav tako sprejema prihodnji teden v središču Ljubljane ne bo organiziral Olimpijski komite Slovenije. Športniki bodo namreč hiteli na nadaljevanje sezone v svetovnem pokalu. Smučarji skakalci imajo že v sredo tekmo v Falunu. Alpske smučarke čaka v četrtek trening smuka v Crans Montani, alpske smučarje pa konec tedna hitrih disciplin v Kvitfjellu.

Olimpijski komite Slovenije bo poskušal sprejem organizirati po koncu sezone.

Danes sicer sprejem za bronasto Fabjanovo
V petek je v Besnici v bližini Kranja pri podružnični osnovni šoli ob 18. uri sicer načrtovan sprejem za bronasto smučarsko tekačico Vesno Fabjan. Peter Prevc in Teja Gregorin stasvoj sprejem imela že v četrtek. Več tukaj.