Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Rekreacija - Arhiv

Sabljanje ni šport, ampak umetnost

Ekipa TV SLO je obiskala najstarejši pariški sabljaški klub (ustanovili so ga leta 1886) in dobili občutek, kot da se je ustavil čas.

Kupovanje pancarjev postaja prava znanost

Fleks, indeks FI, fiting, mondo številka ... Ob kupovanju smučarskih čevljev se zdi, da mora imeti človek visokošolsko izobrazbo in še lepo mero sreče, da kupi pravi model.

72-letna Jožica Rogelj je maraton odkrila po upokojitvi, zdaj preteče tri na leto

Novomeščanka Jožica Rogelj se je že v mladosti ukvarjala s tekom in planinarjenjem. Ko se je upokojila, si je morala z nečim zapolniti čas: začela je teči, sprva krajše razdalje, potem pa maratone. In na njih kot za šalo osvaja stopničke.

Cerkniške Ščuke presenetile nekdanje hokejske ase

Presihajoče jezero Ledine v Ratečah je gostilo drugo Ledeno trofejo, zabavni družinski dan na ledu in mednarodni turnir v hokeju 3 na 3. Čudovita, sončna alpska kulisa, množica ljubiteljev drsanja, ...

Smučarji novinarji so se družili v Kranjski Gori

Skoraj 60 novinarjev različnih slovenskih medijev, pa tudi nekaj gostov iz Hrvaške in Bosne, se je spet družilo na tradicionalnem srečanju novinarjev smučarjev.

Balohov ultramaraton tudi s pridihom Jureta Robiča

Ultramaratonski kolesar Marko Baloh se bo že štirinajstič usedel na kolo za polnih 24 ur. Tradicionalna maratonska preizkušnja v BTC-ju bo tudi letos dobrodelna.

Dan snega v Ljubljani s snegom iz Planice

Ljubljana bo v petek, 18. januarja, na območju od Prešernovega trga do mestne hiše gostila poseben dogodek ob dnevu snega, kar bo uvod v pestro dogajanje konec tedna v Planici.

Tekači veseli bele lise na travniku pri Preski

Čeprav je zima skopa s snegom, so v Nordijskem centru Bonovec pri Medvodah uredili 1,2 kilometra proge za smučarski tek.

Božički za dober namen zbrali skoraj 3.700 evrov

V hladnem večeru, ko so po zraku plesale tudi snežinke, se je v parku Tivoli na dobrodelnem teku in pohodu Božičku zbralo skoraj 600 tekačev in pohodnikov.

Izziv za ekstremiste: Stotica ob Mrzli reki

Vipavska dolina bo, podobno kot pri Teodozijevi bitki leta 394, v soboto, 8. decembra, kulisa osebnim izzivom in trpljenju 300 tekačev, ki se bodo pomerili na 50, 75 ali 100 km dolgem teku.

Kitajski tekaški razcvet kvarijo goljufi – na polmaratonu goljufalo več kot 250 ljudi

Na Kitajskem je vse več rekreativnih tekačev, vse več je tekaških dogodkov, razcvet pa doživlja tudi industrija tekaške opreme.

V Bruslju nagrada za fair play tudi za slovenska tekača

Na 24. kongresu Evropskega fair play združenja v Bruslju sta bila za svojo nesebično pomoč v letu 2017 s priznanjem nagrajena tudi slovenska rekreativna tekača.

Tega še niste poskusili: smučke z zamenljivo levo-desno smučko

Slovaško podjetje Forest Skis je razvilo asimetrične smuči Lotor z različno levo-desno smučko, ki pa sta zrcalni, zaradi česar ju lahko zamenjamo, kar omogoča različen slog turne vožnje.

Novogoričani dobili prenovljeno vadbeno jaso

V gozdu Panovec v Novi Gorici so uredili vadbeno jaso, slovesno odprtje je bilo v sredo. Vrednost celotne investicije je ocenjena na 48.000 evrov.

V soboto peti tek po 479 stopnicah Kristalne palače

Po vzoru svetovnih prestolnic v Ljubljani od leta 2014 poteka tek na najvišjo stavbo, Kristalno palačo. Najhitrejši za 479 stopnic potrebujejo le približno dve minuti.

Rekreacija in domače dobrote: prijetni vtisti s popotovanja po Levstikovi poti

V Litiji in v Šmartnem je potekalo že 32. popotovanja po Levstikovi poti. Osrednja prireditev je bila na vaškem trgu na Čatežu.

Odziv na najhitrejšo Slovenko: Vsa čast! In rožica!

Ljubljanski maraton se je ustoličil med najhitrejšimi na svetu, direktor Gojko Zalokar, ki razmišlja o slovesu, verjame, da bo to v prestolnico pripeljalo še več uglednih tekačev.

Lemma se je v Ljubljani spustil pod dve uri in pet minut

Želje organizatorjev maratona v Ljubljani so se uresničile, Etiopijec Sisay Lemma je namreč zmagal z odličnim časom 2:04:58. To je seveda nov rekord maratona v Ljubljani.

Za uvod v 23. ljubljanski maraton teki najmlajših

Konec tedna bodo ulice v prestolnici preplavili tekači na 23. ljubljanskem maratonu, ki se v soboto začenja z otroškimi in mladinskimi teki.

Ljubljanski maraton bo tudi v dežju napadel zlati znak in rekorde

Afriški tekači so favoriti nedeljskega 23. ljubljanskega maratona, na katerem bodo skušali izboljšati rekord. Organizatorji pa upajo, da jim bo uspelo pridobiti zlati mednarodni znak za maratone.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...