Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

SP v rokometu 2017 - Arhiv

Babić, Balić in Metličić dobili nogo

Vodstvo hrvaške rokometne zveze je prekinilo pogodbo s selektorjem moške reprezentance Željkom Babićem, njegovim pomočnikom Petrom Metličićem in koordinatorjem reprezentance Ivanom Balićem.

Vujović: Zdaj sem "Janez", počutim se kot "Janez"

"Veselin Vujović, brez dvoma. Največji!" je na vprašanje, kdo je močnejši - Chuck Norris ali Veselin Vujović, odgovoril 56-letni Črnogorec, selektor slovenske rokometne reprezentance.

Ivo Milovanovič: "Ni me sram solz"

" Tu ni več razuma, so samo čustva ," o komentiranju "najbolj šokantne končnice v zgodovini slovenskega športa" pravi Ivo Milovanovič, ki se ne strinja popolnoma, da je šlo za vrhunec njegove kariere.

Kavtičnik v boju za medaljo verjetno staknil hujšo poškodbo kolena

Vid Kavtičnik si je na sobotni rokometni tekmi za bron na svetovnem prvenstvu v Franciji med Slovenijo in Hrvaško huje poškodoval koleno.

Rokometaši poskrbeli za izjemno gledanost

Vsaj minuto rokometnega obračuna med Slovenijo in Hrvaško za bronasto medaljo svetovnega prvenstva si je v soboto na TV SLO 2 ogledalo 652.200 različnih posameznikov, starejših od 4 let.

Veselje na sprejemu nepopisno; Skok po bronu dobil še sina

Bronasta rokometna reprezentanca je v Ljubljani doživela izjemen sprejem. Pred mestno hišo se je zbralo 5.000 navijačev, ki so kar tulili od navdušenja.

Slovenci vstopili v klub največjih

Slovenski rokometaši so z bronasto medaljo uresničili tisto, kar se je napovedovalo že nekaj časa, a se "kockice" niso nikoli zložile tako popolno kot na 25. svetovnem prvenstvu v Franciji.

Francoski rokometaši v Parizu do šestega svetovnega naslova

Nabito polna pariška dvorana Bercy je francoske rokometaše ponesla do šestega naslova svetovnih prvakov. Norvežani so v finalu korak držali le v prvem polčasu, na koncu pa izgubili s 33:26.

Foto/video: Rajanje navijačev v Zagrebu in na Obrežju

Slovenska rokometna reprezentanca se je vrnila s SP-ja v Franciji in že v Zagrebu doživela bučen sprejem navdušenih navijačev. Veselje se je še stopnjevalo na Obrežju.

Obup in jeza na Hrvaškem: Nismo kavboji, postali smo indijanci

Medtem ko Slovenija slavi bron, je hrvaška javnost šokirana nad prednostjo, ki so jo zapravili rokometaši. Ostri so bili tudi mediji, ki so med drugim zapisali, da so "postali narod poražencev".

Rokometaši zalili "Vujota", solze Milovanoviča in "tisto žensko na vsako tekmo"

Rokometni junaki so enemu izmed glavnih kovačev slovenske medalje Veselinu Vujoviću zadali "hladen tuš", s tem se je veselje lahko začelo.

Vujović: Igrajte zadnjih deset minut, kot da je konec sveta

"Ali veste, kdo je bil četrti v Riu? Ne veste? Nihče se ne spominja četrtega!" so besede, s katerimi je svoje varovance v končnico tekme poslal Veselin Vujović.

Bezjak: Slovenija je videla, kako smo na igrišču pustili srce

"Če je bilo potrebno izgubiti koleno za medaljo, je bilo vredno. Jaz ne rabim nič več. Tako sem vesel, da ne morem povedati," je po veliki bitki za bron

Levjesrčni Slovenci vstali "od mrtvih" in osvojili bron zlatega leska!

Slovenski rokometaši so si na svetovnem prvenstvu v Franciji priborili zgodovinsko bronasto medaljo, potem ko so v tekmi za tretje mesto spektakularno premagali Hrvaško z 31:30.

Norveška po drami v finale, Slovenci za bron s Hrvati!

Norveški rokometaši so v polfinalu svetovnega prvenstva v Franciji po podaljšku z 28:25 premagali Hrvate, ki bodo tako sobotni tekmec Slovenije v boju za bronasto medaljo. Kakšna drama v Bercyju.

SOS odgovarja na 900. vprašanje: Rokometni položaji

Krila imajo v slovenski rokometni reprezentanci sloves zelo učinkovitnega položaja. Kaj pa kažejo številke?

Za piko na i bo treba bolje odigrati v boju za bron

Ni bilo senzacije, Francija je od prve do zadnje minute vodila, Slovenija pa ji je ves čas dihala za ovratnik, a popolnoma blizu je v drugem polčasu zmogla le za nekaj sekund.

Skok: V soboto gremo na glavo po medaljo

Slovenski rokometaši so priznali, da so bili Francozi pretrd oreh, misli pa so že usmerili k sobotni tekmi za tretje mesto. Bronasta kolajna je zdaj veliki cilj.

Francoski zvezdniki previsoka ovira - Slovenci v boj za bron

Francoski rokometaši so v polfinalu svetovnega prvenstva upravičili vlogo favorita. Z 31:25 so premagali Slovenijo, ki se bo v soboto borila za bronasto medaljo.

Ni lepšega občutka, ko dvorana obmolkne

Zdaj, ko ima Slovenija najboljšo kuharsko mojstrico na svetu , je čas, da kakšno Francozom za kuha tudi na rokometnem igrišču.

1 2 3 4 5