Liga prvakinj v rokometu
Bregar: S slovensko trmo do druge zmage nad Midtjyllandom
Krim na Danskem brez Abine, vprašljiva Tsakalou, 23. februar 2018 ob 16:16 Rokometašice Krima Mercatorja bodo v nedeljo ob 15.00 skušale še drugič v letošnji sezoni premagati Midtjylland in se s tem nekoliko približati uvrstitvi v četrtfinale lige prvakinj.
1
Evropske prvakinje iz Györa nadigrale krimovke
2
11. februar 2018 ob 21:00 Rokometašice Krima Mercatorja so v tretjem krogu drugega dela Lige prvakinj klonile pred evropskimi prvakinjami iz Györa, ki so na Kodeljevem pred 2.200 gledalci slavile z 32:21.
Bregar pred gostovanjem evropskih prvakinj: To bo najlažja tekma sezone
4
8. februar 2018 ob 17:00 Na Kodeljevem se v soboto obeta rokometni spektakel. Čeprav v goste prihajajo rokometašice madžarskega velikana Györja, se rokometašice Krima Mercatorja ne predajajo vnaprej.
Krimovke praznih rok iz Rusije
2
3. februar 2018 ob 15:42 Rokometašice Krima Mercatorja so v drugem krogu drugega dela Lige prvakinj pričakovano izgubile v Rusiji. Rostov je bil boljši z 29:22. Krimovke so se tekmicam v prvih 20 minutah dobro upirale.
Krimovke brez bele zastave v Rusijo
4
1. februar 2018 ob 16:37 Rokometašice Krima Mercatorja po zmagi proti danskemu Midtjyllandu čaka nov evropski izziv - v soboto se bodo pomerile z močno ekipo Rostov-Don.
Zmaga na Kodeljevem - krimovke v končnici ugnale Danke
4
28. januar 2018 ob 19:20 Rokometašice Krima Mercatorja so glavni del Lige prvakinj odprle z zmago. Na Kodeljevem so s 24:23 premagale danski Midtjylland.
Krimovke pripravljene na boj za četrtfinale Lige prvakinj
1
26. januar 2018 ob 20:01 Rokometašice Krima Mercatorja po dolgem premoru začenjajo lov na četrtfinale Lige prvakinj. Prva ovira bo danska ekipa Midtjylland.
Po zadnjem porazu krimovke v glavni del z le 2 točkama Rokometašice Krima Mercatorja so v zadnjem, 6. krogu skupine A Lige prvakinj izgubile na gostovanju pri danskem Nyköbingu z 28:26. Ljubljančanke so se že predtem prebile v glavni del tekmovanja.
2
Krim z novimi taktičnimi rešitvami po nov par točk Rokometašice Krima bodo v nedeljo ob 15.10 gostovale pri danskem Nykoebingu. Obe ekipi sta že uvrščeni naprej, a je dvoboj zaradi prenosa točk v drugi del vseeno zelo pomemben.
1
Bukarešta tudi na Kodeljevem strla Krim Rokometašice Krima Mercatorja so morale v 5. krogu Lige prvakinj priznati premoč Bukarešti, ki je na Kodeljevem zmagala s 33:30. Krimovke so slabo začele tekmo, saj so gostje povedle s 3:0.
4
Krimovke lovijo točke za drugi del Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto ob 15.00 na Kodeljevem odigrale še zadnjo domačo tekmo Lige prvakinj v prvem delu.
Krimovke z zmago nad Gdynio v drugi del Rokometašice Krima Mercatorja so v 4. krogu Lige prvakinj z 29:22 ugnale poljsko Vistal Gdynio in se z zmago že uvrstile v drugi del tekmovanja.
9
Če je Gdynia padla doma, mora tudi v Ljubljani Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto v 4. krogu Lige prvakinj gostile poljsko Vistal Gdynio, ki so jo pred dobrim tednom v gosteh ugnale z 29:19.
1
Krimovke po poln izkupiček točk na Poljsko Rokometašice Krima Mercatorja bodo danes ob 18.30 igrale tekmo 3. kroga Lige prvakinj. Ljubljančanke bodo gostovale na Poljskem pri Gdynii.
3
Uspešnost Celjanov in Velenjčanov letos manj kot 50-odstotna V moškem delu rokometne Lige prvakov ima Slovenija letos po nekaj letih znova dva predstavnika, Celje Pivovarno Laško in Gorenje Velenje.
5
Krimovke na krilih Stankove in Marinčkove strle Danke Rokometašice Krima Mercatorja se veselijo prve zmage v novi sezoni Lige prvakinj, potem ko so na Kodeljevem s 27:26 ugnale danski Nyköbing Falster.
4
Krimovke proti Dankam po prvo zmago Rokometašice Krima Mercatorja v 2. krogu Lige prvakinj gostijo danski Nyköbing Falster, ki ga želijo krimovke premagati za prvo (domačo) zmago v novi sezoni.
2
Veliko priznanje za Žigo Mlakarja Desni zunanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Žiga Mlakar je najboljši igralec četrtega kroga Lige prvakov! Ob tem pa je bil izbran še v najboljšo sedmerico kroga.
10
V Bukarešti ni bilo "kruha" za krimovke Rokometašicam Krima Mercatorja na uvodni tekmi nove sezone Lige prvakinj ni uspelo presenečenje, saj se iz Bukarešte vračajo z visokim porazom 30:18.
2
Krimovke zdesetkane proti favoritinjam Lige prvakinj Rokometašice Krima Mercatorja svoj 23. zaporedni nastop v Ligi prvakinj začenjajo v Romuniji, kjer pa bi bilo v soboto iluzorno pričakovati zmago nad Bukarešto.
1
Izbor
Citat za prebrat
link
Rok Marguč
2
23. februar 2018 ob 18:00 5. mesto v Sočiju mi ni nič prineslo. Ali sem 4. ali 24., to je vseeno. Ne nazadnje to niso moje zadnje olimpijske igre.
Več novic ...
Anketa: 23. februar 2018 ob 15:20

Klemen Bauer je izjavil, da ga je Jakov Fak razočaral, ker je zaradi utrujenosti odpovedal nastop v štafeti. Ali je razočaral tudi vas?

Da, na olimpijskih igrah moraš nastopiti.
Razumem Faka, bori se za tretje mesto v svetovnem pokalu.
Vseeno je, medalje je bila tako ali tako nedosegljiva.
Ne, Fakovo odločitev je treba spoštovati.
Arhiv
Kazalo