Warner Bros končuje pogovore s šesterico zvezdnikov, ki sestavljajo najbolj znane televizijske prijatelje na svetu.

Govorice, da bi si lahko ljubitelji te legendarne humoristične serije v kratkem ogledali nov del prigod glavnih junakov, se širijo že nekaj časa, olje na ogenj pa je prilila igralka Jennifer Aniston, ki je namignila, da se nekaj pripravlja. Lani je tako voditeljici Ellen DeGeneres dejala: "Vsi si želimo, da bi ustvarili nekaj novega, a še ne vemo, kaj točno bi to lahko bilo. Zato še tipamo v temi in poskušamo različne stvari." Posebno epizodo si bo mogoče ogledati na HBO-jevi pretočni platformi HBO Max.

Za snemanje posebne epizode, v kateri bi bili Prijatelji znova združeni, naj bi vsak izmed igralcev – poleg Jennifer Aniston, ki upodablja Rachel, še Matt LeBlanc (Joey), Courtney Cox (Monica), Matthew Perry (Chandler), Lisa Kudrow (Phoebe) in David Schwimmer (Ross) – za snemanje prejel med dvema in 2,3 milijona evrov.

Nekateri poročajo, da scenarija za posebni del Prijateljev sploh ne bodo napisali, ampak bodo dali igralcem proste roke, da sami spontano določijo vsebino.

Anistonova se je oktobra pridružila Instagramu prav s fotografijo, na kateri v kamero gleda vseh šest Prijateljev, zdaj pa je profil na tem družbenem omrežju odprl tudi Matthew Perry. V hipu mu je začelo slediti vseh pet preostalih članov serije.