Par se je spoznal leta 2010 na snemanju šova X Factor, kamor je Payne prišel na avdicijo, preden je postal član ene najbolj priljubljenih fantovskih zasedb vseh časov. Foto: Reuters
Par se je spoznal leta 2010 na snemanju šova X Factor, kamor je Payne prišel na avdicijo, preden je postal član ene najbolj priljubljenih fantovskih zasedb vseh časov. Foto: Reuters
Po dveh letih sestajanja bosta naprej živela ločeno. Foto: Reuters

35-letna pevka in 24-letni pevec sta se razšla pred dvema tednoma, je poročal tabloidni portal The Sun. Razhod pa sta potrdila na družbenem omrežju Twitter, kjer sta zapisala, da sta sprejela težko odločitev in da sta žalostna ob razhodu. "Še vedno gojiva veliko ljubezni drug do drugega in do družine," sta zapisala.

Par ima skupaj sina Beara, ki se je rodil marca lani. Cheryl je zato poudarila v tvitu: "Bear nama pomeni ves svet in prosiva, da spoštujete njegovo zasebnost, ko midva iščeva pot iz vsega tega skupaj."

To je tretja odmevnejša propadla zveza pevke, ki se je rodila kot Cheryl Tweedy, leta 2016 pa je izrazila željo, da se v javnosti uveljavlja zgolj njeno ime in ne tudi priimek. Poročena je bila že dvakrat. Najprej je bila poročena z nekdanjim angleškim nogometnim reprezentantom Ashleyjem Colom, nato pa s francoskim gostincem Jean-Bernardom Fernandez-Versinijem.

Cheryl je britanska javnost spoznala, ko je leta 2002 tekmovala v glasbenem resničnostnem šovu Popstars: The Rivals. Plod oddaje je bila zasedba Girls Aloud (najbolj znana po singlu Sound of the Underground), kjer je eno izmed vlog prevzela Cheryl. Po razpadu skupine se je podala na samostojno pevsko pot in leta 2008 postala žirantka v šovu X Factor.

Usodni X Factor
Prav tam je spoznala fanta iz Wolverhamptona, ki se je kot 14-letnik prijavil na avdicijo na X Factor. Payne že tam ni skrival naklonjenosti do deset let starejše žirantke. Ko so se marca pojavile govorice, da je njuna zveza v težavah, je pevec poudaril, da je hvaležen, da Cheryl razume njegovo zapleteno življenje. "Občutek imam, da tega ne bi zmogel nihče drug." Ob tem pa je dodal, da gre pri odnosu v veliki meri za to, kar deluje zgolj za njiju in ne za to, kar ljudje mislijo, da bi moralo delovati.