Fotografije Davida Beckhama so sprožile kar nekaj ugibanj, ali je imel v spodnjicah še kakšen dodatek ali ne? Foto:
Fotografije Davida Beckhama so sprožile kar nekaj ugibanj, ali je imel v spodnjicah še kakšen dodatek ali ne? Foto:

Že stoletja je žensko spodnje perilo tisto, ki pomaga pri "oblikovanju" njihovih oblin - od tesnih steznikov do modernejših "push-up" nedrčkov, ki povečajo oprsje. Zdaj pa prihaja "korekturno" perilo tudi za moške. Znana veriga je namreč na police na Otoku že postavila kolekcijo Bodymax.

Gre za nekoliko oblazinjene spodnje hlače, ki naj bi moško premoženje navidezno povečala tudi do 38 odstotkov. Spodnjice so na prodaj v britanskih trgovinah in na spletu, 15. oktobra pa bodo z njimi založene tudi druge trgovine M & S po svetu. Za navidezno večjo izboklino med nogami bo treba odšteti do 15 funtov (dobrih 17 evrov), na voljo pa naj bi bile kmalu tudi majice, ki naredijo videz trebušnih mišic.

"Naši strokovnjaki so si trdo prizadevali za to, da so prišli do perila, ki je udobno in hkrati dosega učinek, ki smo ga želeli. Mislim, da bodo med moškimi zelo priljubljene," je povedal direktor oddelka spodnjega perila pri M&S, Dave Binns.

Bo pred leti zasmehovana Beckhamova izboklina nekaj vsakdanjega?
Kot zanimivost velja dodati, da je pred tremi leti nogometaš David Beckham s poziranjem v spodnjicah za Armanijev oglas povzročil s svojo nenavadno veliko izboklino precej posmehovanja, a očitno bo takšnih Beckhamov zdaj veliko več ...