Chuck Norris menda lahko kihne z odprtimi očmi. Foto: EPA
Chuck Norris menda lahko kihne z odprtimi očmi. Foto: EPA
Chuck Norris
Miku Huckabeeju niti Chuck Norris ni mogel pomagati do predsedniške nominacije. Mogoče bi moral kandidirati kar Norris sam? Foto: EPA

No, tako nekako lahko ugibamo, če upoštevamo dejstva, navedena na spletni strani Chuck Norris Facts, posvečeni zvezdniku nanizanke Walker, teksaški mož postave (in več akcijskih "mojstrovin"), poštenjaku trdih pesti, a mehkega srca, ki "spi pri prižgani luči, saj se ga še tema boji". No, pa saj tako ne spi, ampak samo ... čaka.

"Nalomi" tudi Kim Džong Ila in Fidela Castra
A mojster borilnih veščin, ki ne nosi ure (saj vendarle "on odloča, koliko je ura"), se je odločil, da je čas za videoigro za mobilnike s primernim naslovom Bring on the Pain (Pokaži mi, kaj je bolečina). Na mobilnikih naj bi Chuck začel lomiti kosti že naslednji mesec, pred njim ne bodo varni niti diktatorji, kot sta Kim Džong Il in Fidel Castro, in niti vi, morebitni igralec, ki bo dovolj neumen, da bo naložil svojo fotografijo, v katero se bo nato zapičil neustrašni Norris.

Po besedah ustvarjalcev igre na Gameloftu bo Bring on the Pain igralcem ponudila tudi "totalno razrušljiva okolja", kar bo gotovo zabavno.

Le kaj je mislil Huckabee?
Vprašanje časa je, če bo tudi ta igrica tako uspešna kot prej omenjena izmišljena dejstva, ki so Norrisu na novo prinesla slavo in celo priložnost, da je postal "bleščeči" zvezdniški podpornik nekdanjega (neuspešnega) republikanskega kandidata za predsedniško nominacijo, Mika Huckabeeja.

A morda je bila Huckabeejeva težava ravno v tem, da se ni zavedal, da s Chuckom Norrisom ne hodiš vštric, ampak pred njim bežiš!

A. K.