Turnerjeva in Williamsova privabljata precej pozornosti na račun prijateljstva v resničnem življenju (v seriji Igra prestolov namreč igrata sestri). Foto: Reuters
Turnerjeva in Williamsova privabljata precej pozornosti na račun prijateljstva v resničnem življenju (v seriji Igra prestolov namreč igrata sestri). Foto: Reuters
Joe Jonas in Sophie Turner
Jonas in Turnerjeva sta se zaročila oktobra lani - le dobro leto po tem, ko sta se začela sestajati. Foto: Reuters

"Že imam mesto družice," se je v pogovoru za Radio Times pohvalila Williamsova. Igralki sta se vtisnili v spomin oboževalcev serije Igra prestolov s svojima vlogama sester Sanse in Arye Stark.

Williamsova je v intervjujih večkrat poudarila, da sta se s Turnerjevo v času snemanja precej zbližali, saj sta delili podobno izkušnjo - praktično sta odraščali pred kamerami. "Da imaš nekoga, ki razume, kaj prestajaš, ko se navajaš na pasti slave, ki je istih let in ki prihaja iz podobnega okolja, kot ti - to je redkost," je izjavila Williamsova v pogovoru za Elle.

"Našla sem svojo moč v njej in mislim, da je ona našla svojo moč v meni," je sklenila Williamsova.

Svoje dogodivščine radi delita tudi na družbenih omrežjih. Lani sta takoj po pojavitvi na rdeči preprogi Zlatih globusov napolnili rumene tabloide. Mediji so se razpisali nad gesto Turnerjeve, ki je popravljala obleko Williamsove, preden se je ta postavila pred fotografske objektive.

Še več: Williamsova je sledila vzoru svoje sestre na malih zaslonih, ko je obesila šolo na klin. Turnerjeva je zapustila šolski sistem pred njo in najela zasebnega učitelja, saj ji ni bil všeč pokroviteljski odnos v šolstvu.

Za zdaj še ni znano, kdaj bo poroka zvezdnice Igre prestolov. 21-letna Turnerjeva in 28-letni Jonas sta novico o zaroki delila oktobra, ko je Turnerjeva - dobro leto po tem, ko sta javno naznanila, da sta par. Na Instagramu sta objavila fotografijo, na kateri je izstopal velik diamantni prstan na njeni roki.

Toda po besedah Williamsove bo ta usodni dan prišel po koncu zadnje sezone Igre prestolov, ki je napovedana za leto 2019. "Čakamo, da bo konec sezone, šele potem se bomo ukvarjali s tem. Ampak mislim, da se je že prepustila srcu in si zamišlja ta dan," je dodala Williamsova.

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Oct 15, 2017 at 10:39am PDT