Ethanu Hawku se je kariera zadnje čase obrnila na bolje - trenutno ima v delu pet filmov. Foto: Reuters
Ethanu Hawku se je kariera zadnje čase obrnila na bolje - trenutno ima v delu pet filmov. Foto: Reuters
Ethan Hawke z Umo Thurman
Ethan je bil z Umo nesrečen, ker je bil nenehno v ženini senci. Foto: Reuters

Igralec in oskarjevski nominiranec, ki ima z nekdanjo ženo Umo Thurman dva otroka, naj bi se s svojo nekdanjo uslužbenko, imenovano le "Ryan", začel videvati l. 2005, leto dni po razhodu od Ume.

"Ryan ni imela nič z ločitvijo; videvati sta se začela, ko ni bila več varuška."

Ryan naj bi stopila v stik z Ethanom pred dvema letoma, da bi mu izpovedala svoja čustva. Odkar se je par ponovno združil, ju videvajo skupaj po vsem New Yorku.

Vzrok za ločitev: ljubosumje
Hawke - ki ima z Umo 9-letno hči Mayo Ray in 5-letnega sina Levona Roana - je pred kratkim priznal, da je njegov zakon z zvezdnico Ubila bom Billa propadel, ker sta bila oba ljubosumna drug na drugega.

"Nepravično je, ko se kariera enega vzpenja, kariera drugega pa resnično trpi. Kar sledi je, da oseba, s katero si deliš življenje, ni s srcem pri stvari. Hočeš se smiliti samemu sebi, druga oseba pa gre na zlate globuse in ti nočeš iti zraven, ker bodo vsi mislili, da si ljubosumen. Če nista dva nikdar skupaj, si ne moreta ustvariti doma," se je razgovoril 37-letni igralec, ki te dni predstavlja svoj najnovejši film Before the Devil Knows You're Dead.