Foto:
Foto:
Seksi Halle je pozirala pred posterjem svoje filmske junakinje.

Tako je na novinarski konferenci izrazila upanje, da se bo z njenim filmom začelo obdobje superjunakinj, ki jim bodo moralno spodbudo dajali njihovi partnerji, in ne obratno.

Na konferenci, kjer so bili prisotni novinarji iz Španije, Nemčije, Francije, Italije, Portugalske in Srbije, se je po mnenju mnogih tam prisotnih dobitnica oskarja za film Monster's Ball izkazala za izredno prijazno osebo brez zvezdniških muh, ki je brez zadržkov odgovarjala na vsa vprašanja.

Dejala je, da nasprotuje lepotnim operacijam in da se ji v času menstruacije ni pametno približevati. Kljub temu pa so veljala pravila, ki se jih je temnopolta lepotica držala kot pribito: medijem je naklonila 45 minut in niti trenutka več.

Na novinarski konferenci je bil tudi režiser spektakla Pitof in skupaj s protagonistko konference sta izrazila željo sodelovati tudi pri drugem delu filma, če se studio odloči, da ga bo posnel.

Halle se je še zahvalila svojemu soigralcu v filmu Benjaminu Brattu in izrazila željo, da bi bilo več moških tako razumevajočih, kot je on. Berryjeva je nedavno vložila prošnjo za razvezo od pevca Erica Benetta, ker naj bi jo med drugim varal.