Jessica Alba je za predstavitev svoje hčerke javnosti izbrala revijo OK!. Za 1,5 milijona dolarjev. Foto: OK!
Jessica Alba je za predstavitev svoje hčerke javnosti izbrala revijo OK!. Za 1,5 milijona dolarjev. Foto: OK!

Jessica je za revijo OK!, v kateri so objavili prve fotografije male Honor Marie Warren, v kratkem intervjuju dejala, da je bil porod neverjeten: "Nisem kričala, pa tudi Honor je bila čisto tiho." Jessica in njen mož sta presrečna in ponosna na svoj mali čudež.

Porod kot meditacija
"Smehlja se, sanja, gruli in počne vse stvari kot preostali dojenčki, vendar pa še ni videla dovolj sveta, da bi ga razumela. Mislim, da je še vedno povezana z nekim drugim svetom. Preprosto ne znam drugače razložiti. To je čudež," je dejala Jessica, ki je rodila po naravni poti. "Porod je bil kot neke vrste meditacija. Dihala sem kot pri jogi, bila sem čisto skoncentrirana," je še dodala.

Začela je hujšati
Jessica se je zdaj "spravila nad" kilograme, ki si jih je nabrala med nosečnostjo: "Telovaditi sem začela prejšnjo sredo, po 20 minut na dan, pa tudi jesti sem začela bolj zdravo, saj telovadba ne pomaga, če se potem naješ pečenega piščanca in krompirja."

In komu je mala Honor bolj podobna, mamici ali očku? "Videti je kot jaz v ženski obliki," je dejal Cash, "ima moj nos, obrvi, čelo in jamice v licih." "Ima pa takšna usteca, kot sem jih imela jaz kot otrok, in moja ušesa," je sklenila mamica, očka pa je dodal, da si želi, da bi bila hčerka videti kot on, saj "se že bojim zanjo, če bo videti kot mamica".