Foto:
Foto:
Naomi je redno udeležuje srečanj odvisnikov od drog.

V intervjuju s televizijskim veteranom Michaelom Parkinsonom je 34-letna Campbellova povedala, da je prve droge zaužila pred desetimi leti. Med drogami, ki jih je uživala, je bil tudi kokain.

Temnopolta lepotica je dodala, da je nikoli nihče ni silil k jemanju drog, ampak jih je jemala, ker je sama tako hotela. Za odvisnost tako ne krivi nikogar. Povedala je tudi, da se zdaj odvaja od odvisnosti. Kadar potuje po svetu, se v vsaki državi udeleži srečanja odvisnikov od drog, ima pa tudi svojega mentorja.

Parkinsonove oddaje z gostjo Naomi Campbell še niso predvajali, je pa v javnost prišel prepis intervjuja z oddaje, ki je posneta vnaprej. Naomi svojo zgodbo o odvisnosti razkriva štiri mesece po tem, ko je na sodišču zmagala in od časnika Daily Mirror prejela visoko odškodnino zaradi vtikanja v njeno zasebnost.

V Londonu rojena manekenka je časnik tožila, ker je objavil novico, da se udeležuje srečanj anonimnih odvisnikov od drog. Novica je bila sicer točna, a sodišče je dosodilo, da so s tem preveč posegli v zasebnost manekenke in plačati so ji morali 3.500 funtov odškodnine. Po zmagi je zvezdin odvetnik povedal, da se manekenka ni hotela maščevati tabloidu, ampak je samo hotela doseči, da bi novinarji bolj varovali zasebnost znanih ljudi, kar ji z razsodbo je tudi uspelo.