James Franco v seksi oglasu za Guccijevo kolonjsko vodico. Foto: Gucci
James Franco v seksi oglasu za Guccijevo kolonjsko vodico. Foto: Gucci
James Franco in Seth Rogan
James Franco in soigralec Seth Rogan na premieri Ananas ekspresa. Foto: EPA

Ko je bil igralec v osemem razredu, je imel izdelan celoten mini kriminalni sistem: s svojo "tolpo" prijateljev je zamotil prodajalke v veleblagovnicah in s kozmetičnih polic izmaknil stekleničke testerjev.

"Ne vem, kako je do tega prišlo, ampak nekako sem se navadil krasti kolonjske vodice. Zdaj zveni precej ironično, a takrat smo samo iskali malce razburjenja," je povedal zvezdnik Spidermana in Ananas ekspresa na šovu Jaya Lena.

Svojim sovražnikom - urin
"Imeli smo svoj kolonjski lopovski obroč. Eden je kramljal s prodajalko, medtem ko je drugi sunil stekleničko. Nabrali smo si ogromen plen, ki smo ga skrivali v naših šolskih omaricah. Bili smo v 8. razredu, zato smo vodice prodajali sedmošolčkom za 15 dolarjev - v trgovini so stale približno 25 dolarjev," pripoveduje postavni igralec, ki ga v teh dneh občudujemo v reklami za Guucijevo kolonjsko vodico Gucci Pour Homme.

A tu se Francove potegavščine še niso nehale. Igralec, ki je za svojo vlogo v Ananas ekspresu nominiran za zlati globus (enega mu je že prinesla vloga Jamesa Deana), priznava tudi, da je dišave prodajal sošolcem pred šolskimi plesi, če pa njegovi bandi kateri od sošolcev ni bil všeč, so njegovo stekleničko napolnili z urinom.

"Če bom šel za kaj v pekel, bo to zaradi tega," šaljivo komentira Franco.

K. S.