Pamela Anderson bo svoje čare pokazana na zvezdniškem plesišču. Foto: EPA
Pamela Anderson bo svoje čare pokazana na zvezdniškem plesišču. Foto: EPA

Po plesnem parketu se bosta v oddaji, ki na kanal ABC prihaja 22. marca, zavrteli tudi pevka Nicole Scherzinger in igralka Shannen Doherty. "To je gotovo ena najmočnejših zasedb do zdaj," je povedal izvršni producent oddaje Conrad Green. "Gotovo bodo njihove plesne točke resnično fascinantne." Green je dodal, da so po vrsti poškodb, ki so jih lani utrpeli zvezdniki, zaradi česar so morali predčasno prekiniti tekmovanje, postavili omejitve časa treninga.

Zvezdniško zasedbo oddaje, ki jo poleg Andersonove in Aldrina sestavljajo še Kate Gosselin, Jake Pavelka, Evan Lysacek, Erin Andrews, Chad Ochocinco ter Aiden Turner in Niecy Nash, sta razkrila voditelj Tom Bergeron in nekdanja finalistka tekmovanja Melissa Rycroft. Novi plesalci bodo začeli trenirati tri tedne pred prvo oddajo. V zadnji seriji, ki se je končala novembra, je zmagal vsestranski Donny Osmond, najstniški idol iz 70. let.

V nedeljo se k Mariu vrača ples
Pri nas pa znani Slovenci Alenka Tetičkovič, Nina Osenar, Ana Marija Mitić, Josip Miani - Pipi, Saša Krajnc in Peter Klinc že nekaj časa dihajo s plesnimi ritmi. Prvo nedeljo v marcu se v oddajo Spet doma namreč znova vrača ples.

Plesni turnir Zvezde plešejo, ki je navduševal že v letih 2006 in 2007, bo vse do konca sezone stalnica nedeljske večerne zabave. Prvič bodo zvezde na prvem programu TV Slovenija plesale že to nedeljo.