Sorodna novica Jennifer Lopez na veliki dan v treh poročnih oblekah

Čeprav sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck, ki sta se leta 2001 spoznala med snemanjem filma Gigli, uradno poročila že julija v Las Vegasu, sta si 20. avgusta večno zvestobo pred svojci in prijatelji obljubila na posesti Riceboro nedaleč od mesta Savannah. To je igralec kupil leta 2003, kjer naj bi se leta 2004 tudi poročila, a sta se takrat poroko odločila preložiti zaradi pretirane medijske pozornosti, pozneje sta se razšla.

53-letnica je sicer že delila nekaj utrinkov veselega dne, po spletu pa je pred kratkim zaokrožil posnetek, kako pevka Afflecku prepeva, tako se zdi, še neizdano pesem. Nastop, ki so ga pospremile tudi plesalke, je 50-letnemu ženinu, sedečemu na stolu pred zvezdnico, na obraz narisal velik nasmeh, poroča Billboard.

Mladoporočenka pa je pod eno izmed objav na družbenem omrežju Instagram zapisala, da je bil trenutek, ujet na kamero, posnet brez dovoljenja in prodan tabloidu TMZ.

"Kdor koli je to naredil, je izkoristil najin zasebni trenutek. Ne vem, od kod dobivate video – vsi so podpisali pogodbo o nerazkritju informacij, prosila sva jih, naj s poroke ne delijo ničesar," je zapisala Lopez in dodala, da je izbira, kaj delita z javnostjo, njuna.

Poudarila je, da bo, ko bo pripravljena, informacije sama delila na e-novičkah On The JLo, ki so namenjene njenim oboževalcem, obenem pa vse pozvala, naj video prenehajo objavljati.