S Coxovo sta prijateljici že od prvega dne snemanja Prijateljev. Foto: EPA
S Coxovo sta prijateljici že od prvega dne snemanja Prijateljev. Foto: EPA
Courtney Cox
Coxova je po mnenju nekdanje soigralke vredna zaupanja.

že prvi dan snemanja zaupali vse sočne podrobnosti iz zasebnega življenja.

Igralki sta se spoznali v 90. letih, ko so začeli snemati humoristično serijo Prijatelji, ki je kar deset let privabljala številne oboževalce pred male zaslone po vsem svetu.

Čeprav se je serija že lani končala, pa priljubljenost šestih igralcev še vedno ni usahnila, saj o njih še vedno ne vemo vsega. Anistonova je pred nedavnim razkrila, da je bila prvi dan snemanja zelo presenečena, kako odprta je lahko Coxova z nekom, ki ga je šele spoznala.

Od prvega dne, ko sta se igralki spoznali, naj bi zvezdnica, ki je zaslovela z vlogo Monice, Anistonovo pogosto odpeljala iz studia in ji zaupala vse svoje ljubezenske težave.

Kot je povedala nekdanja boljša polovica hollywoodskega igralca Brada Pitta, je Courteney po njenem mnenju najboljša prijateljica in resnično vredna zaupanja. Anistonovi je na Coxovi tudi všeč, da se nikoli ne postavlja in da se med drugimi ženskami ne počuti ogrožene, zato ji tudi ni treba posebej dokazovati svoje ženskosti. Igralka, ki je v Prijateljih upodobila Rachel, še pravi, da je druženje s Coxovo zelo pomirjujoče.