Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick sta očitno prebrodila zakonsko krizu, družina pa se bo povečala še za dve članici. Foto: EPA
Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick sta očitno prebrodila zakonsko krizu, družina pa se bo povečala še za dve članici. Foto: EPA

44-letna Jessica in tri leta starješi Matthew sta po besedah njunih predstavnikov za javnost navdušena nad novico, da bosta pozno poleti dobila dvojčici. "Vsa družina je vzhičena," so še dodali v sporočilu.

Hollywoodski par ima že šestletnega sina Jamesa, ki si že nekaj časa želi bratca ali sestrice. Starša naj bi mu skušala ugoditi, vendar jima ni uspelo, je povedal eden izmed prijateljev znanega para za Entertainment Weekly Magazine.

Težave z zanositvijo
Zaradi težav z zanositvijo sta našla nadomestno mater, ki bo rodila (zdaj je že jasno) dvojčici. Identitete nadomestne matere nista razkrila, njun prijatelj pa je povedal, da sta to možnost videla kot najboljšo rešitev po številnih neuspelih poskusih zanositve po naravni poti.

Parkerjeva in Broderick sta se poročila leta 1997, v začetku leta pa so se v javnosti razširile govorice o njuni ločitvi zaradi Broderickovega skoka čez plot z mlajšo žensko. Spore sta očitno zgladila, Parkerjeva pa naj bi čakala na snemanje nadaljevanja filma Seks v mestu, ki je nasledil priljubljeno in uspešno nanizanko. Seveda se ji bodo na snemanju pridružile tudi preostale članice "štiriperesne deteljice" Cynthia Nixon, Kim Cattrall in Kristin Davis.

A. M.