Mlada pevka se je zamerila avstralskim medijem. Foto: Reuters
Mlada pevka se je zamerila avstralskim medijem. Foto: Reuters

21-letna glasbenica je pred kratkim v Avstraliji odpovedala niz fotografskih terminov in intervjujev. Po poročanju avstralskega News Corpa so njeni predstavniki za stike z javnostjo medijem razdelili natančna navodila za intervjuje. Med "prepovedanimi" temami za vprašanja so se znašli: ljubezenska razmerja, zmenkarije in nekdanji fantje, Mariah Carey, nekdanja soigralka v seriji Sam & Cat, sodelovanje z Justinom Bieberjem in smrt njene babice.

Pevka je po poročanju medijev tudi dala zahtevo, da jo lahko fotografi v objektiv ujamejo samo z njenega levega profila. Mlada zvezdnica je že ob prvem stiku z avstralsko sedmo silo povzročila precej sivih las snovalcem časopisa mX.

Muhe mlade zvezdnice ...
"Pevka je pogledala vsako fotografijo in nato zahtevala, da izbrišejo vse tiste, za katere je bila mnenja, da niso dobre," so pojasnjevali pri News Corpu. Vmes je pustila vse čakati več kot 20 minut, da je zamenjala svoja oblačila. Ob vrnitvi je eden izmed njenih predstavnikov za stike z javnostjo zahteval, naj fotograf izbriše vse fotografije, ki jih je posnel do takrat. Ko je fotograf rekel to zahtevo zavrnil, je Grandejeva odpovedala vse preostale intervjuje, ki jih je imela tisti dan.

Mlada zvezdnica se je že odzvala na poročanje avstralskih medijev. Vztraja, da se je fotograf razjezil nanjo, ker je šla zamenjat oblačila. "Začel je govoriti neresnične stvari, pa sem mu rekla, da govori nesmisle," je dejala pevka.