Anna Nicole Smith je svojega sina Daniela oboževala. Foto: Reuters
Anna Nicole Smith je svojega sina Daniela oboževala. Foto: Reuters
Anna Nicole Smith
Anna Nicole je pred dnevi rodila hčerko in tragično izgubila sina. Foto: Reuters

Daniel Wayne Smith je v soboto zvečer v porodnišnici v Nassauu na Bahamih obiskal svojo 38-letno mater, ki je v četrtek rodila hčerko.

Takoj ko je prispel v Nassau, se je odpravil v bolnišnico, da bi videl svojo malo sestrico, in preživel noč v materini bolniški sobi. Ko se je Anna Nicole zjutraj zbudila, se je zdelo, kot da Daniel trdno spi v naslanjaču. Poskušala ga je prebuditi, a se ni odzival, zato je poklicala pomoč.

Ko so v sobo prihiteli zdravniki in medicinske sestre, so ugotovili, da je mladenič mrtev. Zaradi skrivnostnih okoliščin, v katerih je Daniel Wayne umrl, bodo opravili tudi obdukcijo. Potrdili so le, da vzroka smrti najverjetneje ne gre iskati v alkoholu ali mamilih.

Anna Nicole je neutolažljiva
Anna Nicole se je zavila v molk in prosila novinarje, naj ji dovolijo žalovati v miru, na svoji spletni strani pa je njen tiskovni predstavnik zapisal: "Anna Nicole je zaradi sinove smrti neutolažljiva. Sin ji je bil v veselje in ponos, poleg tega pa je bil čudovit človek."

Daniel Wayne je bil Annin sin iz prvega zakona z Billyjem Smithom, s katerim sta se poročila leta 1985, ločila pa dve leti pozneje.

Le kdo je oče?
Leta 1994, ko je bila stara 24 let, se je Anna Nicole poročila s takrat 89-letnim naftnim mogotcem Howardom Marshallom II., ki je še isto leto umrl. Nato se je plavolasa lepotica več let z moževim sinom Pierceem Marshallom bojevala za svojo dediščino, dokler ni ta junija letos umrl, Anna Nicole pa je postala milijarderka.

Kdo je oče novorojenega dekletca, Anna Nicole za zdaj še ne želi povedati.