Po veliko truda je paru končno uspelo zanositi. Foto: EPA
Po veliko truda je paru končno uspelo zanositi. Foto: EPA

41-letnica je veselo novico označila kot pravi čudež. "Še vedno poskušam dojeti in sprejeti, da se je lahko nekaj tako lepega zgodilo meni," je povedala in dodala, da je bilo zelo čudno izvedeti, da je noseča.

Z možem Michaelom Hopom bosta spomladi postala novopečena starša. Par, ki se je na skrivaj poročil leta 2018, se je letos odločil, da bo aktivno poskušal zanositi. "Stara sem 41 let in počutila sem se, kot da sem z eno nogo že v grobu," je priznala igralka, pripomnila pa je še, da si je vsako jutro merila temperaturo in lulala na ovulacijske palčke.

V nekem trenutku je zaradi vsega truda postala preobremenjena, saj se poskusi niso obrestovali. Zaradi utrujenosti si je rekla: "Če mi je namenjeno, se bo zgodilo." Konec julija je tako začela opažati spremembe na svojem telesu, nosečniški test pa je bil na njeno veliko presenečenje pozitiven, poroča People.

Priznala je, da je otrok nekaj, kar sta si z možem od nekdaj želela, hkrati pa se počuti počaščeno, da bo dobila sina. "Tudi preden sem spoznala svojega moža, sem si vedno želela fantka," se je veselila in dodala, da je trenutno obdobje zares posebno in lepo, celotna izkušnja pa je bila zelo čustvena.

"Nikoli ne bo dovolj besed, da bom lahko opisala svojo ljubezen do tega prelepega bitja, ki bo prišlo v najina življenja, vendar se bom vedno trudila, da mu bom dala najboljše življenje," je zvezdnica svoje navdušeno pričakovanje prvega otroka delila tudi na družbenih omrežjih.