Zabava - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zabava - Arhiv
Bono za humanitarno delo prejel Bushevo častno medaljo Rock zvezdnik Bono je kot prvi prejel častno medaljo predsedniškega centra Georgea W. Busha. Organizacija namerava posameznikom, ki spreminjajo svet, medalje podeljevati vsako leto.
Najbolj kitajski maybach do zdaj Mercedes bo čez nekaj dni v Pekingu uradno pokazal koncept luksuznega športnega terenca, ki bo nosil značko njegove najbolj ekskluzivne linije Maybach.
Jagodna kupa s smetano Sestavine: 1 kg jagod, 4 dl smetane za stepanje, 3 žlice pomarančnega likerja, 2 zavitka vaniljinega sladkorja, nekaj žlic sladkorja. Jagode očistimo in operemo.
Barbika Fride Kahlo umaknjena z mehiških prodajnih polic Mehiško s odišče je prepovedalo prodajo sporne lutke Fride Kahlo, saj je odločilo, da imajo pravico do trženja njene podobe zgolj člani njene družine.
Ljubljančani so iz največje džezve na svetu spili kar 3.650 skodelic kave V največjo džezvo na svetu gre 65 kilogramov kave, do zdaj jo je pokusilo kar pet milijonov ljudi po vsem svetu, pred kratkim tudi 3.650 Ljubljančanov.
John Stamos zaradi očetovstva srečnejši kot kadar koli John Stamos in žena Caitlin McHugh sta pred kratkim dobila prvega sina Billyja, igralec pa je v prvem intervjuju po njegovem rojstvu dejal, da nikoli ni bil srečnejši.
V 29. letu starosti je umrl švedski DJ Avicii Svetovno znan švedski DJ Avicii, čigar pravo ime je bilo Tim Bergling, je umrl v 29. letu starosti, je potrdila njegova predstavnica za odnose z javnostmi.
Presenečenje uporabnikov: Barbie vseeno ima priimek Če ste odraščali s slovito lutko Barbie, ste bili najverjetneje trdno prepričani, da nima priimka, saj so jo od leta 1959 vsi naslavljali zgolj z imenom, zdaj pa so bili ob ponovnem poudarku priimka ...
Rachel Weisz pri 48 letih z Danielom Craigom pričakuje otroka 48-letna Rachel Weisz je sporočila, da s partnerjem, zvezdnikom Jamesa Bonda, 50-letnim Danielom Craigom, pričakujeta otroka.
Foto: Navadni smrtniki, ki so s poroko vstopili v kraljeve družine Če je bilo dolga stoletja mešanje med plemiči in navadnim ljudstvom popolnoma nepredstavljivo, lahko danes v kraljevih družinah najdemo manekenke, osebne trenerje, novinarje in številne druge ...
Pester konec tedna: od vinskih, pivskih do čokoladnih festivalov Sončen konec tedna lahko izkoristite tudi za obisk enega od številnih festivalov - pestra bo zlasti sobota.
Je mogoče iz garaže in drvarnice ustvariti domovanje? V tokratni oddaji vam bomo pokazali stanovanje, v katerem je lastnik osrednji prostor rezerviral za priljubljeni štirikolesnik, in hišo, ki jo obdaja peščeni vrt po vzoru japonskega vrta, ter ...
Za Princeovo smrt ne bo odgovarjal nihče Od smrti glasbene legende Princea mineva dve leti. V povezavi s primerom se je končala preiskava, maja pa bo na dražbo postavljena bogata zbirka glasbenikovih predmetov.
Juha s kokosom in šampinjoni Sestavine: žlička posušene limonine trave, suhega čilija, limeti, pločevinki kokosovega mleka (skupaj 8 dl), 40 dag šampinjonov, nekaj vejic koriandra, sol.
Natalie Portman zavrnila častno judovsko nagrado Podelitev nagrade genesis, ki je namenjena počastitvi posameznikov, "ki navdihujejo s svojo predanostjo judovski skupnosti in judovskim vrednotam", je bila, potem ko jo je zavrnila igralka Natalie ...
Pametno polnjenje za električne smarte Za polnjenje na javnih polnilnicah ne bodo več potrebne kartice ali aplikacije. Avtomobili bodo sami komunicirali z električnim omrežjem, ki jih bo prepoznalo in samodejno začelo polnjenje.
Avtomobilnost 113: Kaj s poškodbami po zimskih mesecih? V 113. avtomobilnosti smo popravili morebitne zimske poškodbe laka na karoseriji in po potrebi celo popravili poškodovano steklo.
Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
Založba sporna nemška raperja vzela v bran, hkrati napovedala kampanjo proti antisemitizmu Po škandalu s podelitvijo nemške glasbene nagrade echo raperjema Kollegahu in Faridu Bangu, katerih nekatera besedila so v nekaterih pesmih antisemitsko naravnana, je zdaj založba BMG , s katero ...
Italijanski duhovnik zakockal pol milijona evrov župnijskega denarja Italijanskemu duhovniku se sreča ni in ni hotela nasmehniti ravno takrat, ko jo je najbolj potreboval. Pri igrah na srečo je namreč zakockal več kot 500.000 evrov župnijskega denarja.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo