Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zabava - Arhiv

"Slečena", a hkrati domačna Trappa, fotogenična in prijazna do družin

"Želeli smo prijeten, optimističen in veder prostor, ki ne zahteva preveč od gostov, je topel ter ima pozitivne vibracije. Tako kot pica." V Trappi stavijo na kakovost in brezčasen interier, v ospredju pa sta "peč in picopekov pult, srce vsake picerije".

Kako bi se odzvali, če bi v Sloveniji znižali hitrost za 10 km/h?

Po eni strani novejši avtomobili omogočajo varno doseganje večjih hitrosti, na drugi strani pa je večja hitrost povezana tudi z izpusti toplogrednih plinov, varnostjo v prometu in hrupom.

Umrl mornar, ki naj bi na znameniti fotografiji poljubljal medicinsko sestro

V starosti 95 let je umrl George Mendonsa, domnevni ameriški mornar s slavne fotografije, posnete med praznovanjem konca druge svetovne vojne na newyorškem Times Squaru, na njej poljublja medicinsko sestro.

Slovenci na Evrovizijo pošiljamo že četrti par

Zala Kralj in Gašper Šantl bosta med najmlajšimi pari, ki so stali na evrovizijskem odru – seštevek njunih let je komaj 42 –, sicer pa je bilo izvajalcev, ki jih je povezovala tudi ljubezen, na največjem glasbenem spektaklu stare celine že kar nekaj.

Nagradna igra: Z MMC-jem na Antivalentinov koncert Eda Maajke, Elemental in Klemna Klemna

Po Zagrebu, kjer se je dogodek že uveljavil, se Antivalentinovo letos širi tudi v Ljubljano. Dva glasbena večera za vse drugače zaljubljene bosta potekala v Cvetličarni, kjer bodo nastopila zveneča imena alternativne glasbe.

Sabljanje v slogu Vojne zvezd v Franciji postalo uradna športna disciplina

Sabljaška zveza Francije je kot uradni pripomoček v športnem sabljanju dodala svetlobni meč. Uradna registracija sabljanja s svetlobnimi meči kot športne discipline je namenjena privabljanju večjega števila mladih k sabljanju in športu na splošno.

Film o duhovniških spolnih zlorabah vendarle prihaja na francoska velika platna

Film Po milosti božji, ki govori o spolnih zlorabah v francoskih cerkvenih krogih in je z Berlinala odnesel srebrnega medveda, bo kljub nasprotnim prizadevanjem v dogajanje vpletenega duhovnika na ogled v francoskih kinematografih.

Umrl je veliki modni oblikovalec Karl Lagerfeld

V Parizu je po kratkotrajnih težavah z zdravjem umrl slavni modni oblikovalec Karl Lagerfeld, gotovo ena najprepoznavnejših osebnosti iz sveta mode zadnjega pol stoletja. Star je bil 85 let.

Skunk Anansie se vračajo v Slovenijo: poleti v Katedrali Kina Šiška

Ob praznovanju svoje 25. obletnice se bo ena najuspešnejših britanskih poprockzasedb, Skunk Anansie, pod vodstvom pevke Skin poleti vrnila v Ljubljano, natančneje 29. julija na oder Kina Šiška.

Glasbene kvote na italijanskem radiu: predlog zakona za 33 odstotkov domače glasbe

Italijanska Liga je v parlament poslala predlog zakona, po katerem bi radijske postaje predvajale 33 odstotkov domače glasbe. Trenutno deset najuspešnejših postaj predvaja 23 odstotkov italijanskih pesmi, pred desetletjem je bil ta delež 35 odstotkov.

Na Emi ni bilo "kuhinje", miri strasti urednik Vardjan; Miša Molk zadovoljna z izidom

Da v ozadju Eme ni bilo "kuhinje", ki bi favorizirala zmago Raiven, zdaj dokazujejo uradni izidi glasovanja žirije, ki je obema superfinalistoma, torej tako njej kot končnima zmagovalcema Zali Kralj in Gašperju Šantlu namenila enako število glasov.

Še močnejši ford focus ST

Ford je uradno pokazal športno izvedbo novega focusa z oznako ST. Tako kot njegov predhodnik bo tudi novi model na voljo v bencinski in dizelski različici, pri čemer prva zmore 280, druga pa 190 “konjev”.

V New Yorku prepovedali diskriminacijo na podlagi pričesk

New York je prvo ameriško mesto, ki je prepovedalo diskriminacijo na podlagi pričesk, zaradi katere so bili največkrat na udaru afroameriški prebivalci.

Talenti v belem bodo z rekordnimi 322 epizodami prehiteli celo Urgenco

Ameriška TV-serija Talenti v belem (Grey's Anatomy) bo s svojo 332. epizodo postala najdlje trajajoča medicinska dramska serija v zgodovini televizije. Z epizodo, ki bo predvajana 28. februarja, bo v številu epizod prehitela trenutno rekorderko Urgenco.

Raiven prekinila molk: Moja zmaga ni bila načrtovana

"Spremljam odzive, ki jih je sprožila letošnja Ema, in se čudim nad nivojem komentarjev. Predvsem bi tu rada izpostavila izjavo Lee Sirk, ki jo je povedala v mikrofon po razglasitvi zmagovalcev ..."

Slovenec na Tajskem uničeval volilne plakate

Slovenski turist se je pretekli konec tedna znašel v navzkrižju s tajskimi oblastmi, saj se je od žalosti napil in uničeval volilne plakate. Vse se je začelo, ko se njegova izbranka, ki jo je želel na valentinovo zaprositi za roko, ni pojavila na zmenku.

Japonka s čiščenjem dala lekcijo Italijanom in si prislužila nagrado

Prebivalci Pesara ob italijanski obali Jadrana so se zadnje dni spraševali, kdo je skrivnostna ženska, ki so jo kamere ujele, ko je čistila mestne ulice. In občinske oblasti so jo zdaj našle ...

Sodobna kofetarica: s kavo za na pot v roki po Ljubljani lovi mestni avtobus

"Končni izdelek je še boljši, kot sem si ga predstavljala. Res je dober občutek, ko nekaj, kar si ustvaril digitalno, zaživi v fizični obliki," je bila navdušena Sara Sešlar Naraks, študentka oblikovanja, katere delo zdaj krasi skodelico kave.

Zaporniki rešili malčico: "Hvala bogu za kriminalce na svetu"

Skupini zapornikov, ki je na Floridi opravljala dela na cesti, so prav prišla njihova posebna znanja, saj jim je z obešalniki uspelo vlomiti v osebni avtomobil in iz njega rešiti enoletno deklico.

Majsko koncertno dogajanje bo popestrila skupina Morcheeba

V Ljubljano se 16. maja vračata svetovno znana britanska triphop pionirja Morcheeba, ki jo sestavljata pevka Skye Edwards in kitarist Ross Godfrey.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...