Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zabava - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Japonci besni na Kim Kardashian

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West je na trg poslala linijo spodnjega perila, ki jo je poimenovala Kimono, z izbiro imena pa je razjezila Japonce.

Žuželke na krožniku bi lahko postale bolj priljubljene od sušija

Strokovnjaki so prepričani, da bodo žuželke v prihodnjem desetletju postale stalnica na naših krožnikih, po priljubljenosti pa bi lahko prehitele celo suši.

Rammstein bodo turnejo začeli v Celovcu

Zasedba Rammstein se naslednje leto odpravlja na turnejo, prvi koncert bo 25. maja v Celovcu, nastopanje pa bodo sklenili 4. avgusta na Danskem.

Odločitev sodišča: Prepoved Thompsonovega koncerta je bila nezakonita

Upravno sodišče je odločilo, da je bila prepoved koncerta Marka Perkovića - Thompsona v Mariboru nezakonita, je na Facebooku zapisal organizator koncerta Milan Trol.

Po enoletnem predahu je znova čas za Glastonbury

Najbolj znani britanski glasbeni festival Glastonbury je na kmetijo Worthy v Somersetu privabil 135.000 ljudi.

Kako se sprošča Boris Johnson? Izdeluje modele avtobusov iz zabojev za vino.

Najverjetnejši novi britanski premier Boris Johnson se zadnje dni spopada z vse slabšo medijsko podobo. Tokrat je postal tarča posmeha, ko je v televizijskem intervjuju med drugim (zelo zmedeno) razlagal o svojem konjičku: izdelovanju modelov avtobusov.

Popaj je imel prav: Špinača res poveča moč

Nemški znanstveniki so z raziskavo, ki jo je podprla tudi svetovna protidopinška agencija Wada, ugotovili, da uživanje ekdisterona oziroma 20-hidroksiekdisona, ki ga med drugim vsebuje tudi špinača, znatno poveča moč.

Kje je moja pošta? Več kot 10 let "izgubljena" v skladišču umrlega poštarja.

Ameriška poštna služba se te dni ukvarja z nenavadno težavo: dostavlja namreč pošto, ki jo je pred več kot desetimi leti ukradel njihov uslužbenec.

Levji kralj, 25 let pozneje: Beyoncé in Childish Gambino kot Nala in Simba

Julija se bo na velikih platnih svetlikal novi Levji kralj, Disneyjev film, ustvarjen v računalniški animaciji. V njem daje levinji Nali glas Beyoncé, levu Simbi pa Donald Glover (Childish Gambino). Disney je že objavil seznam pesmi iz filma.

Roseanne Barr se vrača

Roseanne Barr, ki je leta 2018 zaradi rasističnega tvita izgubila svojo serijo, se vrača k nastopanju.

Razočarana Pamela Anderson: "Zadnji dve leti mojega življenja sta bili laž"

Pamela Anderson je na Instagramu razkrila, da se je razšla z nogometašem Adilom Ramijem, ker je ugotovila, da jo je ves čas njune zveze zavajal.

Avril Lavigne po petih letih znova na turnejo

Avril Lavigne, ki se je glasbi leta 2015 zaradi zdravstvenih težav popolnoma odpovedala, se vrača na koncertne odre.

Rekordnih 21 milijonov dolarjev za kitare Davida Gilmourja

Dražbena hiša Christie's je v New Yorku za rekordnih 21,49 milijona dolarjev prodala zbirko 127 kitar Davida Gilmourja, člana britanske zasedbe Pink Floyd.

Psička, ki je izpod ruševin rešila 12 ljudi, odhaja v pokoj

V Mehiki se je upokojila reševalna psička Frida, ki je iskala preživele po več potresih v Latinski Ameriki, med drugim po tistem v Mehiki septembra leta 2017.

Pred desetimi leti se je poslovil kralj popa Michael Jackson

Na današnji dan pred desetimi leti je zaradi odpovedi srca, ki je bila posledica prevelikega odmerka zdravil, umrl kralj popa Michael Jackson. Star je bil 50 let.

Riž z brokolijem in parmezanom

Sestavine: 30 dag riža, 80 dag brokolija, 10 dag naribanega parmezana, 2 dag masla, muškatov orešek, olivno olje, sol. Brokoli očistimo in razdelimo na cvetove.

Ford puma je majhen dinamični križanec

Ford je predstavil svojega novega igralca v razredu majhnih križancev, forda pumo, ki v svojem razredu namesto izrazite usmerjenosti na slabše urejene ceste, ki ostajajo domena ecosporta, razvaja s slogom in športnostjo.

Kako zaščitite avto pred točo?

Veliko lastnikov avtomobilov nima garaže. Možnosti zaščite vozila pred točo je sicer več. V tokratni anketi vas zato sprašujemo: Kako zaščitite vozilo pred škodo, ki je posledica toče?

Pozor, lev (v plišasti preobleki) na begu!

Lev, ki je ušel iz svoje kletke v živalskem vrtu in teče proti prestrašeni mmnožici. Scenarij iz nočne more - a na srečo je šlo za vajo, lev pa je bil le človek v kostumu.

Hector Bellerin - "najbolj modni nogometaš"

Branilec Arsenala in španske reprezentance, 24-letni Hector Bellerin, je nogometni dres za en večer zamenjal za rožnato kreacijo priznane modne hiše Louis Vuitton.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...