Zabava - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zabava - Arhiv
Elton John podpisal dosmrtno glasbeno pogodbo Britanski glasbenik Elton John je z glasbeno založbo Universal Music Group podpisal dosmrtno pogodbo, ki vključuje tako že izdano glasbo kot vse glasbeno delo v prihodnosti.
Noah Cyrus za 10 tisoč evrov prodaja svoje solze 18-letna pevka Noah Cyrus po razhodu z raperjem Lil Xanom v sklopu predstavitve kolekcije oblačil Pizzaslime prodaja stekleničko svojih solz, v kateri je ena solza vredna približno 830 evrov.
Neuspešna prodaja jakne Hana Sola, čeprav so zanjo pričakovali vsaj milijon evrov Na dražbi filmskih rekvizitov v Londonu so prodajali jakno, ki jo je v Vojni zvezd Harrison Ford nosil v vlogi Hana Sola.
Foto: Tobogani, drevesa, splav? Kaj postaviti ob nekdanjo obalno cesto? Dobra dva kilometra dolga papirnata preproga, flomastri, barvice, dobra volja in domišljija: to so bistvene značilnosti projekta Narišimo obalo, ki danes poteka na nekdanji obalni cesti med Koprom ...
Film Simone Jerala in Hanne Szentpeteri o slovenskih glasbenih menedžerkah med bendi in brendi "Glasbenih menedžerk ni veliko. Že za poklic ni najbolj znano, kaj natančno pomeni, kaj šele, kaj pomeni, če si ženska in se ga lotiš. To sva želeli osvetliti," film Bend vs Brend, ki je nastal ...
Foto: Ko se pajki parijo ... spletejo 300 metrov dolgo mrežo Obala ob kraju Aitoliko v Grčiji se je za vse arahnofobe - ljudi, ki imajo strah pred pajki -, spremenila v nočno moro, saj jo je prekrila 300 metrov dolga pajkova mreža.
Peugeotov nostalgični kupe, ki vozi sam Peugeot bo čez dva tedna na avtomobilskem salonu v Parizu predstavil zanimiv koncept e-legend.
Korejska fantovska senzacija BTS v Združenih narodih Južnokorejska fantovska skupina BTS se bo prihodnji teden zapisala v glasbeno zgodovino, saj bo sedmerica fantov imela govor na sedežu Združenih narodov v New Yorku.
Nasvet Severe Gjurin mladim pevcem: Pazite na svoj zvok Severa Gjurin je znana kot pevka, ki s svojim sanjavim glasom poslušalce zapelje v meditativne vode, sama pa se tako počuti ob poslušanju klavirja.
Avtomobilnost 120: Kako se bomo vozili v prihodnje V 120. Avtomobilnosti smo vam predstavili širšo sliko Mercedesove elektromobilnosti, pa forda focusa, ki moderno tehnologijo prinaša tistim z manjšimi proračuni.
Avril Lavigne se vrača s pesmijo, ki jo je navdihnila bolezen Glasbenica Avril Lavigne, ki se je zaradi lymske borelioze morala začasno umakniti z glasbene scene, je zdaj oboževalcem predstavila novo pesem, s katero je tudi uradno napovedala svojo vrnitev.
Testirajte avto, ki ga vozite le z eno stopalko Že takoj na začetku nove sezone za vas pripravljamo poseben preizkus. Z vami želimo preizkusiti nov način vožnje – e-stopalko.
Mama Demi Lovato: Nismo vedeli, ali se bo izvlekla Mati Demi Lovato Dianna De La Garza je prvič spregovorila o travmatični izkušnji, ko je bilo zaradi predoziranja ogroženo hčerkino življenje.
Foto: Meghan pomagala soustvariti kuharsko knjigo v dobrodelne namene Za vojvodinjo Susseško je prva kraljeva zabava, v sklopu katere je predstavila dobrodelni projekt soustvarjanja posebne kuharske knjige.
Med polčasom Super Bowla naj bi nastopili Maroon 5 Popovska zasedba Maroon 5 naj bi prihodnje leto ob finalu ameriške nogometne lige NFL dobila čast za glasbeni nastop med legendarnim polčasom Super Bowla.
Najmlajši so Liami in Zoje, najstarejši Frančiški in Matilde Na lestvico 200 najpogostejših moških imen v Sloveniji so se v zadnjem letu uvrstila imena Liam, Svit, Nace in Dalibor, med najpogostejšimi ženskimi imeni pa sta po novem tudi Tara in Zarja.
Foto: Ali, Gator in preostala druščina - Francoz ima doma 400 plazilcev V vasici ob Loari živi 67-letni Francoz, ki si dom deli s 400 plazilci – od aligatorjev, kač do različnih vrst pajkov.
Britanci si najbolj lomijo jezike, ko skušajo izgovoriti Ptuj Slovensko mesto Ptuj je najtežje izgovorljivo mesto za britanske turiste, da bi ga izgovorili pravilno, je pokazala raziskava.
Polnjene paprike s skuto Sestavine: 8 večjih paprik, 500 g skute, 200 g sira, 150 g šunke, pol žličke rdeče mlete paprike, peteršilj, poper, sol, 3 jajca, 400 g kisle smetane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo