Maluma je trenutno na evropski turneji. Foto: BoBo/Alen Milavec
Maluma je trenutno na evropski turneji. Foto: BoBo/Alen Milavec

Na uro in pol dolgem koncertu je ob izdatni pomoči plesalk in posebnih efektov predstavil nekatere izmed svojih največjih uspešnic, kot so Chantaje, Sin Contrato, Qué Pena, Felices los 4, Hola Senorita, 11PM in Instito Natural. To je bil njegov prvi koncert v Sloveniji.

26-letnik, čigar pravo ime je Juan Luis Londoño Arias, je zaslovel leta 2015 z albumom Pretty Boy, Dirty Boy, ki mu je prinesel tudi vrsto glasbenih sodelovanj z največjimi imeni v latinosvetu, kot so Thalía, Shakira in Ricky Martin. Leta 2018 je sledil še uspešnejši album F.A.M.E., že čez eno leto pa je poslušalcem ponudil nov izdelek, album 11:11. Sodeloval je tudi s kraljico popa Madonno.

Enega izmed večjih mejnikov je dosegel leta 2018, ko je postal prejemnik latinskega grammyja za popalbum. Njegova priljubljenost se kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer kraljuje kot latinoizvajalec z največ sledilci na Instagramu, ima jih kar 46 milijonov. Na Facebooku in Twitterju ima skupaj 29 milijonov sledilcev, na uradnem YouTubovem kanalu z več kot 22 milijoni naročnikov pa se lahko pohvali z več kot devetimi milijardami ogledov videospotov.

Začenja tudi filmsko kariero, v kratkem bo na filmska platna prišel film Marry Me, v katerem je zaigral ob Jennifer Lopez.

Utrinke z ljubljanskega koncerta si oglejte spodaj.