Mastni naslovi v časopisu naznanjajo političen škandal na Bahamih. Foto:
Mastni naslovi v časopisu naznanjajo političen škandal na Bahamih. Foto:
Princ Frederick von Anhalt
Princ Frederick von Anhalt je imel deset let razmerje z Anno Nicole, zato je prepričan, da je prav on oče male Dannielynn. Foto: EPA

Zloglasna Playboyeva zajčica, nekdanja slačipunca in milijonarka, ki je v do zdaj še nepojasnjenih okoliščinah umrla prejšnji teden, se je v ponedeljek spet pojavila na naslovnici večjih časopisov v Nassauju.

Objavili so namreč obremenjujoče fotografije Anne Nicole in ministra za priseljevanje Shana Gibsona, ki naj bi bil precej odgovoren za to, da je zajčica sploh dobila stalno prebivališče na Bahamih. Na fotografijah ležita oblečena na postelji in se poljubljata, kar je povzročilo ogorčenje prebivalcev te otoške države v Karibskem morju. Najnovejša afera pa bo zagotovo najbolj škodila Gibsonu, saj se na Bahamih prav zdaj pripravljajo na parlamentarne volitve, ki bodo spomladi.

Oster boj za graščino
Medtem pa se mnogi dobesedno tepejo za Annino zapuščino - trenutno je najbolj zaželena 900.000 dolarjev vredna graščina v Nassauju, ki jo je Smithova dobila od svojega nekdanjega ljubimca Bena Thompsona. Potem ko sta se razšla, je Ben hišo zahteval nazaj, a mu je Anna Nicole ni želela prepustiti.

Nekaj dni po njeni smrti je Ben v graščino poslal svojega zeta, Forda Shelleyja, ki je zamenjal ključavnice in celo odnesel nekaj njenih stvari. Med temi naj bi bile tudi obremenjujoče fotografije, ki jih je nato objavil večji časopis The Nassau Tribune. Shelley je vse to zanikal in popolnoma nasprotno zatrdil, da je v hiši našel le nekaj metadona in to prijavil policiji. Pozneje je v vilo prišel tudi Annin vdovec, Howard Stern, ki je spet zamenjal ključavnice, hišo razglasil za svojo in policiji prijavil krajo.

Skrivnostna smrt in bitka za milijone
Sicer pa so se v javnosti pojavile že vse mogoče špekulacije o blondinkini skrivnostni smrti, še vedno pa ni popolnoma pojasnjeno niti to, kako je pred petimi meseci umrl njen 20-letni sin Daniel. Mati dedinje Howarda Marshalla, Vergie Arthur, je prepričana, da za vsem tem stojita Annin mož in odvetnik Howard Stern, ki naj bi, vsaj tako pravi, imel celo nekaj pri Danielovi smrti.

Vergie, ki je v nedeljo prihitela na Bahame in hotela videti vnukinjo, je prepričana, da on sploh ni oče male Dannielynn Hope, čeprav je njegovo ime zapisano v njenem rojstnem listu. Trdi, da je pravi oče petmesečne deklice, ki bo nekoč podedovala velik del Marshallovega bogastva (pol milijarde dolarjev), Larry Birkhead, ki je tudi zahteval test očetovstva. Pred kratkim se je sicer pojavil še en potencialni očka - princ Frederic von Anhalt, bolj znan kot osmi mož filmske dive Zse Zse Gabor.