Anna Nicole Smith je mešala moške glave, trije njeni ljubimci pa se zdaj prepirajo, kdo je oče male deklice. Foto: EPA
Anna Nicole Smith je mešala moške glave, trije njeni ljubimci pa se zdaj prepirajo, kdo je oče male deklice. Foto: EPA
Zsa Zsa Gabor
Zsa Zsa Gabor živi s princem von Anhaltom že več kot 20 let. Njegovi želji, da bi posvojil Anno Nicole, ni hotela ustreči. Foto: EPA
Tiskovna konferenca preiskovalce smrti Smithove
Medtem ko se kandidati za očeta Annine hčerke javljajo kot po tekočem traku, Američani budno spremljajo dogajanje, povezano s smrtjo Smithove. Foto: EPA

59-letni Frederic von Anhalt je tako že tretji kandidat za očeta petmesečne hčerke v četrtek umrle zvezdnice Anne Nicole Smith. V dekličinem rojstnem listu je kot oče vpisan mož pokojne Anne Nicole, odvetnik Howard K. Stern.

Princ že grozi s tožbo
Za očetovstvo se "poteguje" tudi nekdanji fant Smithove Larry Birkhead, zdaj pa se je torej vmešal še mož igralke Zse Zse Gabor, ki je 6. februarja dopolnila 90 let. "Če se vrnemo devet mesecev pred rojstvo Dannielynn - Anna Nicole takrat ni bila z nobenim izmed teh moških, ampak je bila z mano," pravi princ, ki grozi, da bo vložil tožbo, če bosta Stern ali Birkhead dobila skrbništvo nad deklico.

Smithova je želela biti princesa
Von Anhalt, ki je z Gaborjevo poročen že več kot 20 let - je njen osmi mož -, je povedal, da sta se s Smithovo spoznala, ko je bila prsata zvezdnica še poročena z ostarelim naftnim mogotcem J. Howardom Marshallom II. Smithova naj bi se princu in Gaborjevi približala v hotelu Plaza v New Yorku. "Bila je velika oboževalka Zse Zse, hotela pa je biti tudi princesa," pravi von Anhalt.

Zsa Zsa je ni hotela posvojiti
Med Anno Nicole in princem so takoj preskočile iskrice in začela sta se srečevati. Von Anhalt se spominja, da ga je Smithova vedno nagovarjala, naj iz nje "naredi princeso". Ker se ni želel ločiti, je Anni Nicole predlagal, da bi jo posvojil, saj naj bi bila to edina rešitev. Pravi, da je že izpolnil obrazce za posvojitev, a jih Zsa Zsa ni želela podpisati. Gaborjevi ni nikoli priznal, da jo je varal s Smithovo, a je prepričan, da je žena vedela.

"Bila je tako seksi!"
O Anni Nicole pa je povedal: "Bila je tako seksi. Imeti razmerje z njo je največ, kar človek lahko doživi.'' Ronald Jason Palmieri, odvetnik, ki že 15 leta dela za Gaborjevo in njenega moža, je glede von Anhaltovega domnevnega očetovstva skeptičen. "Moram sicer verjeti svoji stranki, a se mi zdi vse zelo nadrealistično."

Princ je plemiški naslov kupil
Ameriški tabloidi so mimogrede spomnili še, da je zelo vprašljiv tudi plemiški naziv von Anhalta. Britanci so pred časom "raziskovali" njegov rodbino in ugotovili, da naj bi se von Anhalt rodil kot Robert Lichtenberg ter da je sin nemškega policista. Plemiški naslov naj bi kupil, potem ko ga je kot odraslega posvojila neka nemška plemkinja.