Ali Eminem strelja s 'slepimi' naboji ali v rokavu res skriva 'aduta'? Foto: EPA
Ali Eminem strelja s 'slepimi' naboji ali v rokavu res skriva 'aduta'? Foto: EPA
Mariah Carey in Nick Cannon
Nick se tolaži, da se je Eminem na njegovo Mariah spravil iz ljubosumja, saj je še vedno ne more preboleti. Foto: US Magazine

Po vrsti. Iskrice je prvi zanetil rapovski zvezdnik iz Detroita, ki je zakoncema Carey-Cannon "podkuril" v pesmi Bagpipes from Baghdad, ki je uvrščena na njegov novi album z naslovom Relapse. S pesmijo jima je sporočil, da bi bilo bolje, da gresta narazen, in da bi si želel še enkrat v posteljo s prelestno Mariah. Nicka, prav tako raperja in voditelja oddaje America's Got Talent, je tudi posvaril, da mu bo ukradel pevko.

Mariah je takoj ponovila, kar rumeni tisk prepričuje že dolgo: da ni nobene resnice v govoricah, da sta bila z Eminemom šest mesecev v letu 2001 par, julija pa je posnela videospot za pesem Obsessed, v katerem jo je mogoče videti oblečeno v Eminemovem slogu, pojoč: "Zakaj si tako obseden z menoj in lažeš, da seksaš z menoj?" Zvezdnica je sicer (uradno) zanikala, da je s tem odgovorila Eminemu na njegove obtožbe.

"Obračunajva kot odrasla moška"
V bran jo je takoj vzel tudi njen Nick, ki je prek bloga Eminema pozval na srečanje, na katerem bosta "obračunala med seboj kot odrasla človeka", izzval pa ga je tudi z besedami, da mu nikoli ni uspelo priti "do druge stopnje" niti z lastno ženo. Na blogu, objavljenem na MySpaceu, je Nick še dodal: "Mi želiš uničiti kariero? Najprej si ustvari svojo."

Se v "Opozorilu" skriva kaj resnice?
Na vrsti je bil spet Eminem in ni bilo treba čakati dolgo. Pred dnevi je izdal novi singel z naslovom The Warning (Opozorilo), v katerem je Mariah in Nicku namenil kar nekaj žaljivk in psovk, Mariah pa tudi zagrozil, da bo objavil dokaze o njuni skrivni romanci, saj naj bi imel na trakove posnet njen glas, poleg tega pa naj bi imel shranjene tudi njene gole fotografije.

"Verjetno si misliš, da je od takrat minilo že toliko časa, da bi do zdaj že objavil, če bi kaj imel," prepeva Eminem in še: "Imam dovolj 'svinjarij' o tebi, da te pokopljem." Obregnil se je tudi ob njeno "alkoholizirano dušo".

Kdaj bo prišla nova "pošiljka" od Nicka in Mariah?

Poslušajte izsek Eminemovega "Opozorila" (The Warning), ki se je predčasno znašel na spletu.