Foto:
Foto:
Paris ne bo treba na sodišče.

Druga ljubica naj bi bila hčerka odvetnika, ki jo je spoznal na azijski turneji svojega nekdanjega nogometnega kluba Manchester Uniteda. To naj bi bilo takrat, ko je bila njegova žena Victoria Beckham noseča z njunim drugim otrokom Romeom.

Romanca se je začela na neki zasebni zabavi v Maleziji, ko je Beckham, oblečen v kratke hlače in navadno majico, Sarah Marbeck povabil, da se mu kasneje pridruži v njegovi hotelski sobi. Marbeckova je bila manekenka in je na zabavo prišla po svojih zvezah v svetu mode.

Njuna romanca je trajala dlje časa, v tem času pa ji je Becks pošiljal zelo eksplicitna kratka sporočila, v kateri ji je govoril, kaj ji bo naredil, ko bosta naslednjič skupaj v postelji. Beckham pa je svoji španski ljubici dejal, da ga njegova žena ne privlači več, saj je preveč suha in je videti kot posušena veja.

Tudi princu pregledujejo kovčke
Zaradi poostrenih varnostnih ukrepov ob vstopu v ZDA so španskemu princu in njegovi zaročenki na letališču v Miamiju temeljito pregledali kovčke. Kot poročajo floridski mediji, so varnostniki na letališču prebrskali prtljago španskega princa Felipeja in njegove zaročenke Leticie Ortiz. V Miami sta priletela z zasebnim letalom, domov pa sta šla z redno linijo. Španska kraljeva hiša incidentu ni pripisala velikega pomena in je sporočila, da je povsem razumljvo, da po zadnjih napadih v Madridu in tistih 11. septembra 2001 v državi varnostne ukrepe izvajajo zelo resno. Ne glede na to pa se je španski konzulat v Miamiju odzval precej ostro in zapisal, da se jim tako ravnanje ne zdi primerno, saj so imeli opravka s prihodnjim španskim kraljem, in menijo, da je to kršitev uradnega protokola.

Paris ne bo na treba na sodišče
Rick Solomon, nekdanji fant Paris Hilton, je opustil tožbo proti njej in njeni družini zaradi obrekovanja. Rick in Paris sta se pred nekaj leti posnela med spolnim odnosom, posnetek pa se je znašel na internetu malo pred začetkom predvajanja Parisine oddaje The Simple Life. Solomon, ki trdi, da mu je njegov prijatelj posnetek ukradel, je vložil tožbo proti družini Hilton, saj naj bi ti namerno in javno blatili njegovo ime. Pravi, da so ga poskušali prikazati kot posiljevalca, da bi tako nekoliko oprali Parisino ime. Razlogov za nenadno opustitev tožbe ni navedel.

Howard Stern kaznovan
Lastnika postaje, ki je predvajala oddajo radijskega napovedovalca Howarda Sterna, je ameriška Zvezna agencija za komunikacije kaznovala za pol milijona dolarjev. Družba Clear Channel je takoj najavila, da s Sternom, ki ga sicer že nekaj tednov ni predvajala, prekinja sodelovanje. Občinstvo bo Sterna sicer za zdaj lahko še vedno poslušalo na nekaterih drugih postajah. Kazen je nenavadno visoka, saj je komisija, ki ji predseduje Michael Powell, sin ameriškega zunanjega ministra, vsako izrečeno domnevno nespodobno besedo razumela kot kršitev zase. Stern pravi, da je kazen del lova na čarovnice, ki ga nad njim izvaja ameriška vlada, in že nekaj mesecev svoje občinstvo poziva, naj na prihodnjih volitvah volijo za Johna Kerryja.