Ronaldo vse obtožbe zavrača. Foto: Reuters
Ronaldo vse obtožbe zavrača. Foto: Reuters

33-letna Lennardova trdi, da je bila s prav tako 33-letnim portugalskim nogometnim zvezdnikom v zvezi leta 2008 in da je bila z njim vnovič v stikih zadnje leto dni in pol, odkar so se proti njemu pojavile obtožbe posilstva. Ronaldo vse obtožbe zavrača.

Naj spomnimo: Američanka Kathryn Mayorga, 34-letna nekdanja učiteljica, trdi, da je napadalca Juventusa spoznala v nočnem klubu v Las Vegasu junija 2009, nato pa da jo je on povabil v svojo hotelsko sobo, kjer jo je posilil.

Lennardova naj bi bila v zvezi z nogometašem leta 2008. Foto: AP
Lennardova naj bi bila v zvezi z nogometašem leta 2008. Foto: AP

Napad je takrat prijavila policiji, a so preiskavo opustili, potem ko sta se Ronaldo in Mayorgova leta 2010 dogovorila o 317.000 evrov vredni zunajsodni poravnavi v zameno za njen molk.

Lennardova ponuja pomoč

"Po dolgem premisleku se obračam na Kathryn Mayorgo in njeno pravno službo ter jim ponujam svojo pomoč pri njeni obtožbi posilstva proti @Cristiano," je na Twitterju sporočila Lennardova.

"Nihče ne bi verjel stvari, ki jih bom delila, če ne bi imela dokazov, ampak ‒ hvala bogu, da sem pametno dekle ‒ jih imam obilico. Naj se igra začne," je zapisala nekdanja udeleženka resničnostnega šova Celebrity Big Brother.

Ima dokaze

Manekenka je še dodala, da ima SMS-sporočila in posnetke, ki bodo dokazali Ronaldovo "pravo naravo in značaj", nogometaša pa označila za "lažnivca", "ustrahovalca" in "psihopata", čigar celotno življenje da je ena sama laž.

Med drugim trdi, da ji je nogometaš zagrozil, da če bi se dobivala s komer koli drugim, bi jo ugrabil, jo razsekal, njeno truplo pa v vreči vrgel v reko.

"Arogantni" SMS-i

Lennardova trdi, da je Ronaldo po obtožbi posilstva leta 2017 znova stopil z njo v stik, poslal ji je "arogantne" SMS-e, v katerih se ji je pobahal, da bo odnesel celo kožo, ker ga "obožuje cel svet" in ga zaradi obtožb ni zapustil nobeden od pokroviteljev.

Decembra je Ronaldo dejal, da je prepričan, da bo "kmalu" oproščen obtožbe posilstva. Ob tem je vztrajal, da je nedolžen in da ga boli, ker mora njegova družina poslušati lažne obtožbe, a da "vedo, da ne bi bil nikdar sposoben storiti česa takega".