Izbiramo Prosto in pol 2015. Foto: MMC RTV SLO
Izbiramo Prosto in pol 2015. Foto: MMC RTV SLO
false
V oblikovalskem studiu Desnahemisfera bodo za izbrani Prostor in pol 2015 oblikovali prav posebno simbolno nagrado. Foto: Arhiv Desnahemisfera

do zdaj oddanih glasovih sta med 12 predstavljenimi interierji na MMC-ju v prednosti dva interierja, le eden pa bo dobil zmagovalni naziv in posebno nagrado oblikovalskega studia Desnahemisfera.

Zavedanje, da ima prostor, v katerem bivamo, vsebino in da pripoveduje zgodbo, čeprav se je morda sploh ne zavedamo, je vodilo rubrike Prostor in pol. Pri tem ni pomemben namen prostora, temveč njegova zgodba, ovita v strast, inovativnost ali spoštovanje kulturne dediščine.

Letos smo predstavili 12 zanimivih prostorov iz vse Slovenije (šest iz Ljubljane, preostalih šest iz Kopra, Šentjurja, Maribora, Nove Gorice, Vopovlja in Kamnika). Za tistega, ki vas je najbolj prepričal, lahko glasujete še do petka, 15. januarja 2016.

Zmagovalni prostor bomo razglasili v četrtek, 21. januarja, ob 10. uri, in sicer v živo. Prenos si boste lahko ogledali na MMC TV. Veseli nas, da bomo zmagovalcu podelili tudi prav posebno, unikatno nagrado, ki jo bodo le za ta namen oblikovali v oblikovalskem studiu Desnahemisfera.


PREDSTAVLJENI INTERIERJI:
Capra, Frizerskega studia Art-N, Cat Caffe, Bazilika Bistro, Salon uporabnih umetnosti, Robba, aROMA, Fabrika, Bistro FTP, Skedenj, Kafetarna, LolliLand