Glasovanje bo potekalo od 11. decembra do 11. januarja. Foto: MMC RTV SLO
Glasovanje bo potekalo od 11. decembra do 11. januarja. Foto: MMC RTV SLO
Račka
Leseni rački, nagrado za najboljši Prostor in pol 2014 po izboru bralcev www.rtvslo.si podarja Studi Drevo. Foto: MMC RTV SLO/Katja Štok

Zavedanje, da ima prostor, v katerem bivamo, vsebino in da pripoveduje zgodbo, čeprav se je morda sploh ne zavedamo ali pa si jo interpretiramo na svoj način, je bilo vodilo za rubriko Prostor in pol, v kateri smo od julija predstavili 13 zanimivih interierjev. Pri tem ni pomemben namen prostora, temveč njegova zgodba, ovita v strast, inovativnost in spoštovanje kulturne dediščine.

Od četrtka, 11. decembra, do nedelje, 11. januarja, lahko v anketi glasujete za prostor oziroma interier, ki vas je najbolj prepričal.

Zmagovalni interier bomo nagradili z unikatno leseno račko, ki jo podarja Studio Drevo. Kot pravita njena ustvarjalca Nadja in Dejan Pfeifer, je račka posebni izdelek, saj ima globlji pomen - narejena je iz ostankov izreza listja iz ogrodja postelje 'Sanje pod krošnjo'.

Zmagovalcu bomo nagrado podelili v uredništvu MMC-ja in z njim tudi v živo poklepetali, kar si boste lahko ogledali prek spletnega videoprenosa na MMC TV.