Aktualno
link
Na Bledu se začenja že deveti Strateški forum Bled, ki bo pod naslovom Moč zaupanja tudi letos združil več kot 500 gostov iz 65 držav.
Slovenija
link
Ravnatelj Merc: Mladost ima "temno zarjo". A z delovnimi navadami ne bo prav težko.
21
1. september 2014 ob 11:00 Ob začetku novega šolskega leta smo v spletni klepetalnici gostili ravnatelja ljubljanske OŠ Prule, Dušana Merca, ki je na področju šolstva vedno hvaležen sogovornik.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Gorivo se bo kljub višjemu prispevku za obnovljive vire rahlo pocenilo
12
1. september 2014 ob 12:51 Cene naftnih derivatov se bodo opolnoči malenkostno znižale. Cenejša bosta tako bencin kot dizel, čeprav se zanju zvišuje presevek za obnovljive vire energije.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Za ponesrečena Galilea naj bi bilo krivo rusko programje
45
31. avgust 2014 ob 17:42 Za ponesrečeno utirjenje dveh evropskih navigacijskih satelitov v napačno orbito naj bi bila kriva programska oprema na delu ruske rakete. Za glavno vlogo visoko v orbiti tekmujejo štiri entitete.
Več novic ...
Črna kronika
link
Čeferin: Janković je pravnomočno obtožen zaradi medijske odmevnosti
144
1. september 2014 ob 12:55 Ljubljanski župan Zoran Janković se bo zaradi Mercatorjevih poslov v Nišu moral zagovarjati na sodišču. Okrožno sodišče je zavrnilo njegov ugovor, s čimer je obtožnica postala pravnomočna.
Več novic ...
Svet
link
Umik ukrajinskih sil po spopadu z "ruskim tankovskim bataljonom"
337
1. september 2014 ob 14:41 Ukrajinske sile v Lugansku, kjer so se vso noč bojevale z "ruskim tankovskim bataljonom" za nadzor nad letališčem, so se po ukazu umaknile.
Več novic ...
Evropska unija
link
Juncker bo opravil pogovor z Bratuškovo
50
1. september 2014 ob 15:31 Jean-Claude Juncker, ki bo v prihodnosti vodil Evropsko komisijo, bo prihodnji teden začel pogovore s kandidati za evropskega komisarja. Pogovor bo opravil tudi z Alenko Bratušek.
Več novic ...
Zdravje
link
Amnijska membrana rešuje vid
1
31. avgust 2014 ob 06:32 Presaditev amnijske membrane; gre za del vrečke, v kateri se razvija plod, se uporablja predvsem v oftalmologiji, za zdravljenje nekaterih bolezni in poškodb očesa.
Več novic ...
Okolje
link
Reka Mura prestopila bregove, znotraj nasipov bo poplavljala do četrtka
12
1. september 2014 ob 15:39 Reka Mura je začela poplavljati znotraj protipoplavnih nasipov. Tako bo do četrtka, napovedujejo na agenciji za okolje.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Ižancem se do Ljubljane ne bo treba več voziti celo večnost
34
31. avgust 2014 ob 16:55 Na Ljubljanskem barju so le odprli prenovljen odsek ceste med Črno vasjo in Mateno, s čimer so za Ižance močno skrajšali potrebni čas do Ljubljane.
Več novic ...
Anketa

Koliko zmag napovedujete nogometašem Maribora v skupinskem delu Lige prvakov?

nobene
eno
dve ali več
Arhiv
Kazalo