Aktualno
link
Nova hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović je med obiskom v Sarajevu poudarila zavezanost k ozemeljski celovitosti BiH-a in pripravljenost na pomoč pri približevanju Evropski uniji.
Slovenija
link
DZ v živo: V SMC-ju in DeSUS-u razdeljeni o razširitvi zakonske zveze. Glasovanje bo zvečer.
709
3. marec 2015 ob 17:00 V državnem zboru poteka razprava o predlogu novele zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki popolnoma izenačuje istospolne in raznospolne skupnosti.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Nadškofija Maribor se je dogovorila z bankami upnicami
18
3. marec 2015 ob 16:49 Mariborska nadškofija je sklenila sporazum s svojimi upniki o poplačilu dolga. Z njim se strinja tudi Vatikan. Na nadškofiji pravijo, da so za poplačilo namenili vse svoje premoženje.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
19 tehnologij iz Zvezdnih stez, ki so se (skoraj) uresničile
30
1. marec 2015 ob 16:57 Marsikatera domišljijska iznajdba Zvezdnih stez ima podlago v dejanskih znanstvenih in inženirskih konceptih. Nekatere so v 50 letih celo uresničile, druge deloma, tretje se morda še bodo.
Več novic ...
Črna kronika
link
Hišne preiskave zaradi ACH-ja in Adrie Mobil, pridržali naj bi Sonjo Gole
60
3. marec 2015 ob 15:30 Preiskovalci NPU-ja opravljajo več hišnih preiskav, povezanih z lanskim dogajanjem v družbi ACH in prenosom lastništva Adrie Mobil. Trenutno je še vedno pridržana prva dama Adrie Mobil Sonjo Gole.
Več novic ...
Svet
link
Foto: Množica na pogrebu ubitega ruskega opozicijskega voditelja
82
3. marec 2015 ob 16:57 Na tisoče ljudi se je ob odprti krsti poslovilo od ruskega opozicijskega voditelja Borisa Nemcova. Nekaterim politikom so ruske oblasti udeležbo na pogrebu prepovedale.
Več novic ...
Evropska unija
link
Ruski plin je zagotovljen - vsaj do konca marca
71
3. marec 2015 ob 10:26 Rusija in Ukrajina sta v Bruslju dosegli dogovor o dobavi plina do konca tega meseca. S tem je zagotovljena tudi dobava ruskega plina v Evropski uniji.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Bo Jelšingrad v Šmarju pri Jelšah konec meseca dobil novega lastnika?
3. marec 2015 ob 15:17 Občina Šmarje pri Jelšah bo konec meseca na javni dražbi vnovič skušala prodati tamkajšnji dvorec Jelše. Izklicna vrednost skupaj s pripadajočimi zemljišči je približno 2,5 milijona evrov.
Več novic ...
Anketa

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2015 - Maraaya in Here For You?

Da.
Ne.
Za zdaj še nisem odločen/-a.
Arhiv
Kazalo