Aktualno
link
Med letošnjimi odličniki v novinarstvu, ki jim je Društvo novinarjev Slovenije izreklo priznanje, sta z RTV Slovenija Andrej Stopar in Multimedijski center.
Slovenija
link
Na SDS-ov posvet o prihodnji smeri stranke tudi Janša
176
22. november 2014 ob 17:20 SDS je po nekajurnem posvetu začel še sejo izvršilnega odbora, sledila pa mu bo še seja sveta stranke. Stranka analizira dogajanje in razmere v njej po letošnjih trojnih volitvah.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Kitajska centralna banka nepričakovano znižala obrestno mero
11
22. november 2014 ob 13:47 Kitajska ima kljub vzponu v preteklih letih nekatere težave. Centralna banka bo, da bi spodbudila upadajočo gospodarsko rast, nepričakovano znižala obrestne mere.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Amnesty International ponuja protivohunski detektor
30
20. november 2014 ob 12:57 Amnesty International je v prosto uporabo ponudil orodje, ki vsakomur omogoča preverbo, ali je na njihovem računalniku nameščeno vohunsko programje za nadzor.
Več novic ...
Črna kronika
link
Lastnik Črnega račka le za zapahi
12
21. november 2014 ob 19:41 Spletni prevarant Franc Gorenec, ki je prek svojega portala Črni Raček ogoljufal številne slovenske kupce, je vendarle končal za zapahi. Aprila letos je TV Slovenija razkrila, da Gorenec prek ...
Več novic ...
Svet
link
Lavrov: Sankcije Zahoda so namenjene spremembi režima v Rusiji
22. november 2014 ob 17:25 Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je dejal, da želi Zahod s sankcijami proti Rusiji zaradi ukrajinskega konflikta v resnici vplivati na spremembo režima v Rusiji.
Več novic ...
Evropska unija
link
ECB bo storil vse v boju proti nizki stopnji inflacije
15
21. november 2014 ob 13:41 Evropska centralna banka (ECB) je odločena še razrahljati svojo denarno politiko, če bo to potrebno, je napovedal njen predsednik Mario Draghi.
Več novic ...
Zdravje
link
Foto: Kitajski podpredsednik pokusil tradicionalni slovenski zajtrk
56
21. november 2014 ob 20:04 Danes je dan slovenske hrane, katerega osrednji dogodek je tradicionalni slovenski zajtrk. Kruh, mleko, maslo, med in jabolko so postregli po slovenskih šolah.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Avtocesta na Koroško se znova odmika, Korošcem zmanjkuje potrpljenja
49
22. november 2014 ob 07:34 Kljub velikim pričakovanjem Korošcev, da bodo ob obisku ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča dobili jasen časovni načrt gradnje 3. razvojne osi, so dobili le ohlapne obljube.
Več novic ...
Anketa

Kdo bo svetovni prvak v formuli ena?

Lewis Hamilton
Nico Rosberg
Arhiv
Kazalo