Aktualno
link
ZN je začel humanitarno operacijo, s katero bodo pol milijona beguncem na severu Iraka prek zračnega mostu dostavili šotore in druge nujno potrebne dobrine.
Slovenija
link
"V SMC ni dovolj zaupanja v ZaAB." Bratuškova: "Konstruktivna opozicija bomo."
540
20. avgust 2014 ob 23:25 Člani sveta Stranke Mira Cerarja so soglasno odločili, da Zavezništvu AB ne vročijo vabila v koalicijo. V DeSUS-u si želijo pet resorjev, Cerar pa jim namerava dati štiri, tri pa SD-ju. Miro Cerar
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Evropska komisija zahteva stečaj Elana. "Smo na koncu razumnega obdobja."
300
20. avgust 2014 ob 16:24 Evropska komisija zahteva, da Slovenija sproži postopke za stečaj Elana in dobi vrnjeno dano pomoč. V Elanu napovedujejo boj z vsemi sredstvi, še vedno pa ni odločeno o pritožbi.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
Črna kronika
link
Robert Časar se pritožuje iz ubežništva
127
20. avgust 2014 ob 17:50 Na skoraj šest let zapora pravnomočno obsojeni nekdanji predsednik uprave Luke Robert Časar, ki je lani pozimi poniknil v neznano, za njim pa je razpisana mednarodna tiralica, je očitno dejaven tudi ...
Več novic ...
Svet
link
Svet pretresen nad obglavljenjem ameriškega novinarja
146
20. avgust 2014 ob 20:42 Barack Obama je zatrdil, da bodo ZDA nadaljevale letalske napade na Islamsko državo tudi po usmrtitvi ameriškega novinarja, ki so ga obglavili sunitski skrajneži.
Več novic ...
Evropska unija
link
Evropsko računsko sodišče odkrilo nove nepravilnosti pri projektih v Sloveniji
22
19. avgust 2014 ob 17:18 Medtem ko Slovenija in Evropska komisija še vedno razčiščujeta nepravilnosti, povezane s starimi projekti, je Evropsko računsko sodišče (ERS) napake v Sloveniji odkrilo tudi pri svojih novih ...
Več novic ...
Zdravje
link
Liberijska predsednica zaradi ebole vpeljala policijsko uro
2
20. avgust 2014 ob 11:39 V Liberiji so v poskusu zajeziti širjenje ebole uvedli policijsko uro in postavili v karanteno del glavnega mesta Monrovia West Point.
Več novic ...
Okolje
link
Italija načrtuje nov plinski terminal v bližini Devina
12
20. avgust 2014 ob 07:31 Zgodba s plinskim terminalom v Tržaškem zalivu naj bi bila končana, a če ga Italija ne bo gradila v Žavljah, ga bo morda v bližini Devina, samo dva kilometra od slovenske meje.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Gasilci s prekratko in dotrajano lestvijo ne dosežejo najvišjih stanovanj
4
20. avgust 2014 ob 19:59 Čeprav imajo murskosoboški gasilci najvišjo lestev v regiji, z njo ne morejo pomagati ljudem v najvišjih stavbah v mestu, poleg tega pa je lestev tudi dotrajana. Denarja za novo ni.
Več novic ...
Anketa

Bodo nogometaši Maribora izločili Celtic in se prebili Ligo prvakov?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo