Aktualno
link
Nadzorniki ministrstva za zdravje so razkrili pomanjkljivosti na ljubljanski nevrološki kliniki, ki so lahko pripeljale do primera Radan in ki bi lahko ogrožale tudi prihodnje bolnike.
Slovenija
link
Na podravski avtocesti pri Dražencih kolona vozil dolga že 19 kilometrov
8
1. avgust 2015 ob 09:46 Ta konec tedna bo eden prometno najbolj obremenjenih v turistični sezoni. Na cestah in mejnih prehodih že od zgodnjih jutranjih ur nastajajo zastoji in daljše čakalne dobe.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Nižje cene naftnih derivatov glavni razlog za deflacijo
40
31. julij 2015 ob 11:28 Slovenija je julija spet imela deflacijo, tako na letni kot na mesečni ravni. Na deflacijo so najbolj vplivale poletne razprodaje ter nižje cene sadja, zelenjave in naftnih derivatov.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Magnetno polje Zemlje pol milijarde let starejše, kot so domnevali
7
31. julij 2015 ob 21:09 Zemljino magnetno polje, ki atmosfero ščiti pred škodljivim sevanjem, je po novih ocenah znanstvenikov staro najmanj štiri milijarde let oz.
Več novic ...
Črna kronika
link
Pripor za šesterico osumljenih preprodaje mamil
6
31. julij 2015 ob 13:21 Murskosoboški in mariborski kriminalisti in policisti so prejšnji teden opravili sedem hišnih preiskav pri osumljencih trgovanja z mamili.
Več novic ...
Svet
link
Cerarjev odgovor Milanoviću: "Hrvaška dejanja obžalovanja vredna"
560
31. julij 2015 ob 22:00 Slovenski premier Cerar je na pismo hrvaškega kolega Milanovića odgovoril z besedami, da "arbitražni sporazum je in ostaja edina veljavna pravna podlaga za reševanje spora".
Več novic ...
Evropska unija
link
IMF naj bi zavrnil sodelovanje v reševanju Grčije
55
30. julij 2015 ob 21:13 Osel ne gre dvakrat na led, bi bila misel, s katero lahko razumemo odločitev IMF-a, ki ne želi sodelovati v tretjem svežnju posojila Grčiji, dokler ne bodo jasno vzpostavljeni pogoji vzdržnosti dolga.
Več novic ...
Zdravje
link
Zanimanje Slovencev za homeopatijo narašča
23
31. julij 2015 ob 10:22 "Terapevti smo tudi sami presenečeni, kako velik odziv je, zanimanje za zdravljenje s homeopatijo narašča. Knam prihajajo pacienti, ki so razočarani nad uradno medicino, pacienti, ki bi se radi ...
Več novic ...
Okolje
link
Julij skoraj povsod po državi rekordno topel
20
31. julij 2015 ob 16:24 Podatki kažejo, da je bil letošnji julij skoraj povsod rekordno topel, na manjših območjih pa celo najtoplejši v merilni zgodovini.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Ljubljana z novim pristaniščem na Špici
4
1. avgust 2015 ob 08:14 Na ljubljanski Špici v Gruberjevem kanalu so danes odprli novo pristanišče za rečne ladjice. Gradnja je trajala deset mesecev in stala nekaj več kot tri milijone evrov. Občina je uredila 12 privezov.
Več novic ...
Anketa

Ali ste že gledali Dnevnik čez vikend in vam je všeč?

• Avtorski Dnevniki so mi zelo všeč
• Še nisem spremljal/a
• Ne gledam Dnevnika
Arhiv
Kazalo