Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

#MMCdebata: "Slovenija, tebe tudi Chuck Norris ne more več rešiti."
"Verjetno so delnice kupli tisti, ki so dobili kredite na lepe oči," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na prodajo 59 odstotkov NLB-ja po najnižji ceni iz predvidenega razpona.

Novice

Več pošiljk z belim prahom v DZ in na ljubljansko občino
V glavni pisarni državnega zbora so zjutraj prejeli osem sumljivih pisemskih pošiljk. Pozneje, okoli 10. ure, so sumljive pošiljke prejeli še v glavni pisarni občinskega organa v Ljubljani.

Novice

Množičen pretep v Murski Soboti
V Murski Soboti je na križišču Slovenske in Zvezne ulice izbruhnil pretep, v katerem je sodelovalo več ljudi.

Novice

Vzrok za eksplozijo v Mariboru je bila prerezana plinska cev
Eksplozija, ki je v sredo popoldne odjeknila v enem izmed stanovanj bloka v Mariboru, je bila po ugotovitvah kriminalistov posledica prerezane plinske cevi v stanovanju, kjer so našli hudo ...

Novice

Zaradi nasprotovanja predlogu dogovora o brexitu odstopil britanski sekretar za promet
Britanski sekretar za promet Jo Johnson je odstopil zaradi nasprotovanja dogovoru, ki ga želi vlada premierke Therese May skleniti z Brusljem o izstopu Velike Britanije iz EU-ja.

Novice

Barnier: Dogovora še ni, ključno vprašanje ostaja meja na irskem otoku
Intenzivna pogajanja se nadaljujejo, a dogovora za zdaj še ni.

Novice

Če z vajeti spustiš podivjane pse, bodo na koncu pogrizeni vsi
Predsednik ZDA je od začetka svojega mandata do konca oktobra izrekel že 6.420 lažnih oz. zavajajočih izjav. V povprečju 10 na dan, so našteli pri Washington Postu.

Novice

Zmago Jelinčič
Treba bi bilo zamenjati vse, ki so krivi za propad NLB-ja, jih zapreti do smrti in pobrati vse, kar so nagrabili sebi in svojemu krogu. Odziv predsednika SNS-a na ceno za delnico NLB-ja.

Novice

Požigalec kluba Jalla Jalla zaradi neprištevnosti napoten na zdravljenje
Ljubljansko okrožno sodišče je 25-letnika, ki je junija letos požgal klub Jalla Jalla v ljubljanski avtonomni kulturni coni Metelkova mesto (AKC), poslalo na obvezno zdravljenje v psihiatrični ...

Novice

Alok Jha
Če se obrnemo v zgodovino, vidimo, da je šlo najbolje tistim državam, ki so vlagale v znanost, ki so spodbujale dobre ideje in na njih gradile gospodarstvo.

Novice

Tožba Carlove zaradi Janševega tvita v ponovno obravnavo
Višje sodišče v Celju je ugodilo pritožbi predsednika SDS-a Janeza Janše na zamudno sodbo, po kateri bi moral Janša novinarki RTV SLO Eugeniji Carl plačati 6.000 evrov odškodnine zaradi žaljivega ...

Novice

Bo Junckerja nadomestil Nemec Manfred Weber?
Desnosredinska Evropska ljudska stranka (EPP) je na kongresu v Helsinkih za kandidata na evropskih volitvah izbrala Nemca Manfreda Webra, ki bi v primeru zmage stranke postal predsednik Evropske ...

Novice

Spomin na 1. svetovno vojno: Človeška narava se v 105 letih ni spremenila
Vsaka vojna se s človeškega vidika zdi brezsmiselna, kar velja tudi za prvo svetovno vojno, v kateri je umrlo okrog 18 milijonov ljudi. V nedeljo bo minilo sto let od konca prve svetovne vojne.

Novice

Leila Janah
Vsakemu izmed naših delavcev zagotavljamo plačo za normalno življenje. Vendar je v našem delu ključnega pomena, da ne izplačujemo plač, ki bi zamajale lokalni trg dela.

Novice

Sodišče EU-ja: Zaposleni imajo pravico do nadomestila za neizrabljen dopust
Zaposleni lahko v primeru neizrabljenega dopusta od delodajalca zahtevajo denarno nadomestilo, podobno zahtevo lahko vložijo tudi dediči pokojnika z neizrabljenim dopustom, je razsodilo Sodišče EU-ja.

Novice

V Škofji Loki gorelo stanovanje, prebivalce evakuirali
V večstanov anjski stavbi v Groharjevem naselju v Škofji Loki je okoli 6. ure zjutraj izbruhnil požar.
Izjava dneva
link
Leila Janah
1
11. november 2018 ob 10:35 Vsakemu izmed naših delavcev zagotavljamo plačo za normalno življenje. Vendar je v našem delu ključnega pomena, da ne izplačujemo plač, ki bi zamajale lokalni trg dela.
Več novic ...
Kazalo