Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksander Kolednik

Gospodarstvo Vizjak: Slovenija si koplje grob

20.07.2011

Vlada bi se morala zavedati, da je Slovenija pred pomembnejšimi izzivi, kot je usoda njihove zdesetkane čete, zato bi morala storiti vse, da pridemo do predčasnih volitev, trdi Vizjak.

Slovenija Vlačič: Potrebujem malo počitka, da bom lahko bolje delal

20.07.2011

Je primerno, da ministri v razmerah, kakršne so v državi, odhajajo na dopust? "Absolutno, saj država funkcionira normalno," je prepričan minister za kmetijstvo Dejan Židan.

Slovenija Širca: Zares pri medijskem zakonu ni podlegel lobijem

19.07.2011

"Padlo je ime Leon Oblak - na koalicijskem sestanku, na veliko jezo Pahorja. Odreagiral sem, da se zastavlja vprašanje, kdo vodi državo," je o pritisku lobijev med sprejemanjem medijskega zakona ...

Slovenija "Revnim omejen dostop do nekaterih ključnih pravic"

19.07.2011

Predsednik DZ-ja Pavel Gantar je sprejel varuhinjo človekovih pravic Zdenko Čebašek Travnik, ki mu je izročila redno letno poročilo varuha človekovih pravic za leto 2010.

Okolje Obmejne občine hvaležne Hrvatom za streljanje proti toči

18.07.2011

Dejan Židan je sprejel župane občin, ki so bile prizadete v zadnjem neurju s točo. Država bo najbolj prizadetim občinam iz proračunske rezerve zagotovila 250.000 evrov.

Slovenija Virant: Razlogi Kresalove za dodatke policistom ne držijo

18.07.2011

Pahor pravi, da bo kar sam vodil ministrstvo za javno upravo. Bojim se, da bo pri tem zelo neuspešen. Z izjavami zadnje čase je stalno dokazoval, da za to nima znanja in razumevanja, trdi Virant.

Slovenija Tanko: SDS se obravnava kot drugorazredna stranka; Gantar: To je samo vaš občutek.

15.07.2011

Ko je šel Pukšič iz SDS-a, je s seboj odnesel vsa delovna telesa, ko pa je šel Magajna iz SD-ja, pa je moral stranki pustiti vsa delovna telesa, trdi Tanko. Gantar: To je bila povsem vaša odločitev.

Slovenija Jagodni izbor Žižkovih izjav

14.07.2011

Filozof Slavoj Žižek je v razpravi z Gregorjem Golobičem na Zaresovem dogodku ob 20. obletnici osamosvojitve Slovenije poskrbel, da obiskovalcem ni bilo dolgčas.

Slovenija Foto - Žižek: Tukaj sem, da branim svojega prijatelja Golobiča

14.07.2011

Za Golobiča velja, da je brihten, pameten, ampak pokvarjen, da laže. Moje izkustvo z njim je ravno nasprotno - da je v osnovi pošten, je pa včasih malo 'tup', je dejal Žižek.

Slovenija Janša: V Sloveniji še nismo imeli kampanje, v kateri bi se soočili programi

12.07.2011

Vlada ima formalno podporo samo še 33 poslancev, vendar ideološka koalicija deluje nemoteno naprej, čeprav je vlada tako nesposobna, da ne zna ustvariti niti virtualne resničnosti, trdi Janša.

Slovenija Jeretič: Jankovića, Kanglerja ali Popoviča bi lahko popeljal do zmage

11.07.2011

Dvomim, da bi bili ti trije župani na nacionalni ravni, v tako kompleksnem sistemu, sposobni nekega kreativnega dialoga v dobro države, meni Anže Logar.

Gospodarstvo "Golobič, Radićeva in Kopač v zadevi TEŠ 6 oškodovali državo"

11.07.2011

V spopad z lobijem podpornikov TEŠ 6 smo šli, tako kot v spopad za prekinitev kreditiranja tajkunov, brez političnih kalkulacij in v obeh primerih plačali visoko ceno, trdijo Golobič, Radićeva in ...

Stran 22 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov