Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Intervju Marguč: Če me bo selektor vpoklical, se bom vabilu odzval

16.02.2021

"Reprezentančne kariere nisem končal. Če me bo selektor poklical, se bom vabilu odzval," pravi slovenski rokometaš Gašper Marguč, ki je zaradi osebnih razlogov odpovedal nastop na januarskem svetovnem prvenstvu v Egiptu.

Rokomet Ocvirk: Moramo imeti visoke cilje, a prioriteta je državno prvenstvo.

02.02.2021

"Vemo, da bo v Nantesu težko. Naša naloga je, da odigramo na najvišjem možnem nivoju. Ne obremenjujemo se s tem, ali bo to na koncu dovolj za kakšno točko," pred gostovanjem na zahodu Francije pravi trener rokometašev Celja Pivovarna Laško Tomaž Ocvirk.

SP v rokometu 2021 Tamše: Tudi sam bi potegnil vratarja ven. Je pa lahko biti general po bitki.

25.01.2021

"Vsaj v moškem rokometu je normalno, da ko imaš izključenega igralca, potegneš vratarja ven. Torej, s trenerskega vidika bi naredil enako kot Vranješ," je najkočljivejši dogodek na obračunu rokometašev Slovenije in Egipta komentiral Branko Tamše.

Analiza Tiselj: Najboljši skozi turnir stopnjujejo formo. Upam, da mednje spada tudi Slovenija.

20.01.2021

"Drugi polčas proti Belorusom vliva optimizem, a brez evforije. Belorusija in Rusija pač nista reprezentanci, ki bi se bojevali za medalje. Težji nasprotniki šele prihajajo," ocenjuje nastope slovenskih rokometašev v Egiptu nekdanji selektor Tone Tiselj.

Intervju Backović: Slovenija v prvem delu favorit. Je pa ta vloga psihično naporna.

14.01.2021

"Slovenski aduti so hitrost, lucidnost v igri, iznajdljivost in kombinatorika. Potencialno šibka točka pa bi lahko bila strel od daleč," slovensko rokometno reprezentanco pred začetkom svetovnega prvenstva v Egiptu ocenjuje Ognjen Backović.

Intervju Zarabec: Varčujemo z močmi, da bomo "eksplodirali" na prvenstvu

12.01.2021

"Toliko kakovosti, kot je imamo zdaj, že dolgo ni bilo," moč slovenske rokometne reprezentance tik pred začetkom svetovnega prvenstva v Egiptu ocenjuje Miha Zarabec.

Intervju Bombač: Selektor Vranješ je nasmejan in pozitiven. S takšnimi rad delam.

05.01.2021

"To je v tem trenutku najmočnejša ekipa, ki jo Slovenija premore. A nismo samo mi močni, tudi druge reprezentance so," pred prihajajočim svetovnim prvenstvom v Egiptu ocenjuje slovenski rokometni reprezentant Dean Bombač.

Intervju Staš Skube: Slovenija spada v (razširjeni) svetovni vrh

29.12.2020

"Upravičeno lahko rečemo, da Slovenija na vsakem prvenstvu meri na polfinale, saj ima za to tudi kakovost," pravi slovenski rokometaš Staš Skube, ki se po več kot treh letih vrača v izbrano vrsto.

Intervju Gajić: Želje za 2021? Zdravje, medalja v Egiptu in uvrstitev na OI v Tokio.

22.12.2020

"Imamo reprezentanco za medaljo, a po drugi strani je tudi res, da je krog ekip, ki se lahko borijo zanjo, širok, to je od osem do deset. Na koncu bodo odločali detajli," pred svetovnim prvenstvom v Egiptu pravi slovenski rokometaš Dragan Gajić.

Intervju Razgor: Trebnje bo napadlo zmago, a verjamem, da bosta točki ostali v Celju

15.12.2020

"Njihov zaščitni znak je hitra igra, s katero vseskozi pritiskajo na nasprotnika. Tudi strelci se na vsaki tekmi dobro razporedijo med vse igralce znotraj ekipe," pred derbijem s Trebnjem pravi kapetan rokometašev Celja Pivovarne Laško David Razgor.

Intervju Blaž Janc: Ključ do uspeha? Urejena glava in zasebno življenje.

01.12.2020

"Izredno sem vesel in ponosen, da mi je s trdim delom in odrekanjem uspelo zaigrati za institucijo, kot je Barcelona," pravi slovenski rokometni reprezentant Blaž Janc, ki je od letošnje sezone član "katalonskega ponosa".

Intervju Bregar: Ni lahko, ko si odgovoren za 20 igralk in želiš nekaj doseči

27.11.2020

"Slovenija bo pot v drugi del iskala na vsaki tekmi. V preteklosti smo že dokazali, da lahko premagamo tudi največje reprezentance," pred prihajajočim evropskim prvenstvom na Danskem pravi selektor slovenskih rokometašic Uroš Bregar.

Stran 2 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov