Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

OI 2014 Na Norveškem se moraš prepričati, da greš spat

31.01.2014

Katja Višnar bo (ob Vesni Fabjan) najmočnejši slovenski tekaški adut v Sočiju. 29-letna Blejka največ pričakuje od posamičnega šprinta, ki bo 11. februarja v prosti tehniki.

EP v rokometu 2014 Danski "dinamit" raztrgal svetovne prvake

18.01.2014

Na evropskem rokometnem prvenstvu na Danskem se je začel drugi del. V derbiju dneva je gostiteljica Danska, branilka naslova, z 31:28 premagala svetovne prvake Špance.

Rokomet Miha Žvižej: Ne smemo dovoliti, da bi nas doma pretepali

13.01.2014

Tudi tisti, ki so v zadnjem letu (močno) kritizirali slovenske rokometaše, jim morajo po sijajni zmagi (35:23) nad Ukrajino v Velenju zaploskati, saj je Slovenija s pristopom, srčnostjo in tudi igro ...

Rokomet Denič: Vse imamo še v svojih rokah. To je najpomembnejše.

06.01.2014

Kljub neprepričljivemu začetku so slovenski rokometaši na koncu gladko še drugič premagali Luksemburg. Popolnoma pričakovano, jasno pa je tudi, da bo treba za zmagi nad Švico in Ukrajino pokazati več.

Rokomet Medved: Tamše je prednost, videli pa bomo, če odločilna

18.12.2013

Rokometaši Gorenja se na zimski odmor odpravljajo kot vodilno moštvo lige, kar je najbrž marsikoga presenetilo, saj je na vrhu pričakoval pred sezono favorizirane Celjane.

Rokomet Iz celjske slačilnice odmevala ponarodela "V dolini tihi"

01.12.2013

"Tudi močnejše ekipe, kot je Zagreb, bi danes padle v Zlatorogu. Naša obramba je bila fantastična," je po sladki zmagi (26:20) nad Zagrebčani ugotavljal trener celjskih rokometašev Vladan Matić.

Rokomet Skube: Z bratom se malo pogovarjava o rokometu

26.11.2013

Sebastian Skube je bil prvi strelec rokometašev Celja PL, ki so v Veszpremu za las ostali brez točke. Sam ni upal prevzeti odgovornosti za sedemmetrovko v zadnji sekundi, zato jo je streljal David ...

Rokomet Krim brez (večjih) prask skozi jesen, spomladi bo težje

17.11.2013

Rokometašice Krima Mercatorja so s pričakovano zmago nad Leipzigom (32:20) zaokrožile prvi del Lige prvakinj, v katerem so štirikrat zmagale, po enkrat pa remizirale in izgubile.

Rokomet Zorman: Slovenci se prehitro zadovoljimo

12.11.2013

Kapetan slovenskih rokometašev Uroš Zorman zaradi poškodbe gležnja ni mogel pomagati reprezentančnim kolegom, ki so si s porazom v Ukrajini otežili pot na svetovno prvenstvo v Katar.

Rokomet Etapni cilj izpolnjen, rezerv v igri še precej

31.10.2013

"Zmaga je uspeh, ne moremo pa biti čisto zadovoljni z igro," je po kvalifikacijski zmagi (33:30) slovenskih rokometašev nad Švico (samokritično) ocenil Sebastian Skube.

Rokomet Denič si želi vnovičnega "snidenja" z Belorusijo

28.10.2013

Namesto da bi selektor slovenskih rokometašev Boris Denič svoje varovance pripravljal na januarsko evropsko prvenstvo na Danskem, mora ti v predkvalifikacije za Katar 2015.

Rokomet Velenjčani izgubili bitko, vojne še ne

17.10.2013

Rokometašem Gorenja ni uspelo premagati Aalborga, ki je potrdil, da je za Hamburgom in Flensburgom tretja najmočnejša ekipa skupine D Lige prvakov. "Ose" so bili večino tekme v podrejenem položaju.

Stran 12 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov