Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Rokomet Gajić: Gre za igro psihe. V glavi se je treba pripraviti.

11.06.2014

Dragan Gajić je bil z devetimi goli najboljši slovenski strelec na prvi kvalifikacijski tekmi v Veszpremu, kjer so slovenski rokometaši z 22:25 klonili pred Madžari.

Rokomet Natek: Za Madžare smo lahko neugodni

04.06.2014

Pred slovenskimi rokometaši je znova junijska vročica - tokrat boj z Madžari za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo januarja 2015 v Katarju. Z reprezentanco je prvič po oktobru 2011 tudi Jure Natek.

Rokomet Pungartnik: Moraš se prilagoditi. Če "jamraš", zaideš v težave.

28.05.2014

Direktor celjskih rokometašev Roman Pungartnik je po štirih letih od nastopa funkcije le dočakal, da se je naslov državnih prvakov vrnil v Zlatorog, pa čeprav je še pred dvema mesecema kazalo slabo.

Rokomet "Odpisani" Celjani v Velenju postavili zlato piko na i

24.05.2014

" Med sezono so nas že odpisali, zato je ta naslov še slajši. Poleg tega smo ga osvojili v Velenju na zadnji tekmi prvenstva ," je po zmagi (36:27

Rokomet Vajdl: Celje je favorit, a doma se ne bomo predali

21.05.2014

Rokometaši Gorenja na zadnji tekmi v sezoni lovijo tretji zaporedni naslov slovenskega prvaka, ki bi ga osvojili ob zmagi nad Celjani.

Rokomet Tamše: Računam, da bo Staš Skube igral

20.05.2014

Rokometaši Celja Pivovarne Laško imajo v petek veliko priložnost, da v Velenju na zadnji tekmi sezoni pridejo do 18. naslova državnega prvaka, prvega po letu 2010. Pivovarjem zadostuje že remi.

Rokomet Staš Skube: Bolj kot o dobrih potezah razmišljam o svojih napakah

26.03.2014

Rokometaš Staš Skube je že v uvodni sezoni igranja za Gorenje pokazal svoj razkošen talent. Ključno vlogo je odigral tudi na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, ko so Velenjčani na kolena ...

Rokomet Dujić: Krim ne bo razpadel. Podobne težave imajo tudi večji klubi

25.03.2014

"Krim bo tako kot vedno do zdaj poravnal vse svoje obveznosti," zatrjuje Goran Dujić, direktor rokometnega kluba Krim Mercator, ki se je znašel v največjih težavah, odkar je bil ustanovljen.

Rokomet Tamše: Edino najvišji cilji me zadovoljujejo

18.03.2014

Branko Tamše je sredi decembra prevzel rokometaše Celja Pivovarne Laško in jih popeljal do zmage v pokalu, se uvrstil v osmino finala Lige prvakov, v državnem prvenstvu pa kljub petim točkam ...

Citat za prebrat Andrea Massi

07.02.2014

Tukaj vsi govorijo slabo o teh olimpijskih igrah, sam pa vidim, da so naredili nenormalno veliko delo. Danes sem govoril s Fisom in vsi se čudijo, kaj so organizatorji naredili. Proga je v izvrstnem ...

OI 2014 Glorija upa, da bo "družinski sklad" v prihodnje zamenjal sponzor

04.02.2014

Deskarka na snegu Glorija Kotnik se na olimpijske igre v Soči odpravlja z željo uvrstiti se v finale obeh disciplin, to je paralelnega slaloma in veleslaloma.

OI 2014 Jelenko se ne pritožuje, ampak kuje pohod na svetovni vrh

29.01.2014

Nordijska kombinacija je nekoliko zapostavljen zimski šport, kar pa Marjana Jelenka ne moti, saj tekmuje zato, ker mu je kombinacija skokov in teka prirasla k srcu.

Stran 11 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov