Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Intervju Ovniček: Kiro Lazarov je moj prijatelj. Vesel sem, da igram z njim.

17.11.2020

"Prišel sem v sistem, ki mi ustreza. Razumem se tako s soigralci kot tudi s trenerjem. Precej mi je pomagal tudi Kiro Lazarov," o igranju v Nantesu pravi slovenski rokometaš Rok Ovniček.

Intervju Zorman: Bog me je pogledal. Ni lepšega, kot biti z družino v novem domu in imeti službo blizu.

10.11.2020

"Čeprav sta tekmi odpadli, je bilo pozitivno to, da smo bili cel teden skupaj, tako da smo marsikaj nadgradili in izpilili," je preteklo reprezentančno akcijo ocenil pomočnik selektorja slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman.

Intervju Dolenec: "Korone" smo se že navadili, najbolj pogrešamo gledalce

03.11.2020

"Zagotovo je letošnje leto posebno ne samo za športnike, ampak tudi za vse druge ljudi. Upam, da se bo pandemija obvladala, tako da bomo lahko igrali in tekmovali," si želi slovenski rokometni reprezentant in član Barcelone Jure Dolenec.

Intervju Kodrin: Uvrstitev v elitno družbo je češnja na torti

28.10.2020

"Počutim se zelo dobro in si prizadevam, da to traja čim dlje. A sam pri sebi vidim še veliko prostora za napredek," je po zmagi v Zagrebu in uvrstitvi v idealno sedmerico 5. kroga Lige prvakov dejal rokometaš Celja Pivovarne Laško Tilen Kodrin.

Intervju Blagotinšek: Sem optimist. Upam, da se z razumom sezona pripelje do konca.

14.10.2020

"Vsekakor Celja ne smemo podcenjevati. Vedno imajo dobro ekipo, mlado, a s posamezniki, ki so izkušeni," pred obračunom Celja in Veszprema v rokometni Ligi prvakov pravi Slovenec v madžarski ekipi Blaž Blagotinšek.

Rokomet Ocvirk: Vsakič s strahom čakam na izide testov za novi koronavirus.

23.09.2020

"Če čisto odkrito povem, res vse skupaj deluje kot neka trening tekma. Ni dobro. Sploh mladi igralci potrebujejo pomoč s tribun," o novi realnosti, igranju pred praznimi tribunami, pravi trener rokometašev Celja Pivovarne Laško Tomaž Ocvirk.

Citat za prebrat Dimitris Itoudis

07.08.2020

Naš trener je bil pozitiven na testu za covid-19. Njegova žena in hčerka sta bili negativni. Želimo mu uspešno okrevanje in čim hitrejšo vrnitev v klub.

Rokomet Dolenec: Celjani si niso zaslužili tako visokega poraza

24.02.2020

"Zagotovo boli, če izgubiš s takšno razliko. A Barcelona je trenutno najboljša ekipa v Evropi. Igra res atraktiven in hiter rokomet," je po porazu z Barcelono (25:37) v 13. krogu Lige prvakov razmišljal trener celjskih rokometašev Tomaž Ocvirk.

Rokomet Zorman: Tudi Slovenija spada v krog kandidatov za medalje

09.01.2020

"Verjamem, da smo pripravljeni. Dali bomo vse od sebe in potem tudi rezultat ne bi smel izostati," pred začetkom evropskega prvenstva v rokometu pravi dolgoletni slovenski kapetan Uroš Zorman, ki bo na Švedskem pomočnik selektorja Ljubomirja Vranješa.

Rokomet Vranješ: Smo močni, zaupam v ekipo, a ni razlogov za evforijo

07.01.2020

"Mislim, da fantje vedo, kaj pričakujem od njih. Imamo kakovost in širino, a ostanimo z nogami na tleh," je dan pred odhodom na evropsko prvenstvo na Švedsko dejal selektor slovenskih rokometašev Ljubomir Vranješ.

EP v rokometu 2020 Dolenec: Ko pogledam Švede, ne vidim, da so boljši od nas

30.12.2019

"Vedno sem verjel v to reprezentanco. Z novim selektorjem je zavel nov veter. Bomo videli, kaj nam bo to prineslo," pravi slovenski rokometni reprezentant Jure Dolenec.

Rokometni selektor Vranješ: Slovenija ima velik potencial. Zato sem sprejel izziv.

27.12.2019

"Mislim, da imam vse potrebno za vodenje Slovenije. Mislim, da mi ustreza," je na predstavitveni novinarski konferenci v Zrečah samozavestno dejal novi selektor slovenskih rokometašev, Šved Ljubomir Vranješ.

Stran 3 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov