Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Rokometni as iz Rodika Domen Makuc: Pravilno sem se odločil. Pokazal sem, da lahko igram v Barceloni.

16.06.2021

"Nimam razloga, da bi bil zdaj nekaj več. Vsi smo ljudje. Moj cilj je, da igram na najvišjem nivoju v najboljšem klubu čim več časa in osvojim, kar se da. To je to," po sanjskem letu pravi slovenski rokometni biser Domen Makuc.

Intervju Gams: Naredili bomo vse, da bi dobili vabilo za Ligo prvakov.

09.06.2021

"Ves čas se trudim delati po svojih najboljših močeh, in to pričakujem tudi od drugih. Dejansko smo v treh letih znotraj kluba ustvarili pravo energijo in harmonijo," po osvojenem naslovu prvakov pravi direktor rokometašev Gorenja Velenja Janez Gams.

Intervju Žvižej: Lukenj, ki so nastale po poškodbah, nismo znali zakrpati

25.05.2021

"Vzdušje je solidno. Ne pokamo od veselja, ker nimamo razlogov za to, a bomo sezono profesionalno oddelali do konca," pravi Luka Žvižej, trener rokometašev Celja Pivovarne Laško, ki po sedmih zaporednih naslovih zapuščajo slovenski rokometni prestol.

Intervju Panjtar: Prvenstvo ni odločeno. Šampanjca še ne bi dal hladiti.

21.05.2021

"Mnenje javnosti je eno, naše pa nekaj drugega. Povedal bi, da prvenstvo nikakor še ni odločeno," pravi Aljaž Panjtar, vratar rokometašev Gorenja Velenja, ki so blizu naslovu državnega prvaka.

Intervju Jovičić: Moji fantje so garači, ne šminkerji. A Celje je še vedno favorit.

11.05.2021

"V primerjavi s tekmecema smo v najtežjem položaju, saj nas v 17 dneh čaka šest tekem," pred koncem državnega rokometnega prvenstva ocenjuje Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja, ki se s Celjem PL in Trimom Trebnje poteguje za naslov prvaka.

Intervju Poteko: Naš cilj do konca sezone je pet zmag. Prvak bo Celje.

07.05.2021

"Vse je še v naših rokah, in verjamem, da imamo dovolj kakovosti, da ubranimo naslov," pred končnico državnega rokometnega prvenstva pravi član Celja Pivovarna Laško Vid Poteko.

Intervju Vranješ: Imam drugačen pogled na rokomet kot Zorman. Zato sva se razšla.

23.04.2021

"Obe tekmi v gosteh bosta težki, a storili bomo vse, da iz tega položaja izvlečemo čim več," pred koncem kvalifikacij za evropsko prvenstvo pravi selektor slovenskih rokometašev Ljubomir Vranješ.

Intervju Ana Gros: Verjamem, da bomo z Draganom nadaljevali, kar smo z Urošem začeli.

15.04.2021

"Odhod Uroša Bregarja nas je presenetil. A njegovo odločitev spoštujem in mu želim vso srečo," je o menjavi na položaju selektorja dejala kapetanka slovenskih rokometašic Ana Gros.

Rokomet Zorman: Z Vranješem sva se razšla normalno. Reprezentanci želim vso srečo.

08.04.2021

"Če sem s svojim umikom rešil slovenski rokomet, bom več kot zadovoljen," je o odhodu s položaja pomočnika selektorja slovenske rokometne reprezentance dejal Uroš Zorman.

Intervju Dolenec: Verjamem, da si lahko priborimo vozovnico za Tokio

11.03.2021

"Čvrsta obramba ter hitra in kreativna igra v napadu," je recept, ki bi po mnenju kapetana Jureta Dolenca slovensko rokometno reprezentanco konec tedna v Berlinu lahko popeljal na olimpijske igre v Tokio.

Intervju Gaber: Želja po OI je velika. V Berlinu bomo poskusili dobiti vse tri tekme.

09.03.2021

"Ne želimo si nalagati bremena, a naša želja po uvrstitvi na olimpijske igre (OI) je zelo velika. V zadnjih letih smo dokazali, da lahko igramo z vsako reprezentanco," pred zahtevnim tednom za slovenske rokometaše pravi Matej Gaber.

Stran 1 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov