Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Nogomet Liverpool slavi šesto zvezdico: junaka Salah in Origi

01.06.2019

Nogometaši Liverpoola so zmagovalci Lige prvakov, potem ko so v madridskem finalu z 2:0 premagali Tottenham. To je šesti najelitnejši evropski naslov za redse in prvi po letu 2005.

Rokomet Janc: V tujini res spoznaš, da je povsod lepo, a doma je najlepše

28.05.2019

"Zaključni turnir je že večkrat pokazal, da na njem ni favoritov. Odloča dnevna forma. In s takšno miselnostjo gremo v Köln tudi mi," pravi slovenski rokometaš Blaž Janc, ki bo s Kielcami konec tedna skušal pokoriti Evropo.

Nogomet Vrnitev odpisanih: Liverpool razbil Barcelono za veliki finale

07.05.2019

Nogometašem Liverpoola je uspel eden največjih podvigov v zgodovini nogometa, saj so na povratni tekmi polfinala Lige prvakov s 4:0 nadigrali Barcelono in nadoknadili zaostanek 0:3 s prvega srečanja.

Evropska unija Alan Convery: Mislim, da dogovor Therese May še ni popolnoma mrtev

24.04.2019

Britanska politika po velikonočnih počitnicah nadaljuje iskanje poti iz "labirinta brexit". "Nehvaležno je napovedovati, kako se bo razpletlo, a mislim, da dogovor Therese May še ni mrtev," ocenjuje Alan Convery, predavatelj na Univerzi v Edinburghu.

Rokomet Zorman: Jaz naslednik Vujovića? Prezgodaj je še o tem govoriti.

15.04.2019

"Slovenija, od kod lepote tvoje," je v nedeljskem večeru odmevalo s tribun celjske dvorane Zlatorog, kjer so si slovenski rokometaši po pričakovani zmagi nad Nizozemsko (30:23) že zagotovili nastop na evropskem prvenstvu.

Rokomet Vujović: Pričakujem, da se bo Uroš učil od mene, igralci pa od njega

09.04.2019

"Naš največji nasprotnik je ime našega nasprotnika," pred obračunoma z Nizozemsko opozarja selektor slovenskih rokometašev Veselin Vujović, ki hkrati dodaja, da bi morali "z resnim pristopom zmagati na obeh tekmah".

Evropa Andrija Hevka: Edina možnost za Ukrajino je Porošenko. Vse drugo bi bila katastrofa.

21.03.2019

"Razumem, da so ljudje nad marsičim razočarani, a Petro Porošenko v petih letih ni mogel narediti čudežev," pred predsedniškimi volitvami v Ukrajini pravi Ukrajinec v Sloveniji Andrija Hevka.

Rokomet Ocvirk: Ogromno je neprespanih noči, a to je del poklica

05.03.2019

"Imamo najmlajšo ekipo v Ligi prvakov. Pomanjkanje izkušenj je bil ključni razlog, da se nam ni uspelo prebiti v izločilne boje," ocenjuje trener rokometašev Celja Pivovarne Laško Tomaž Ocvirk.

Evropa Sigita Struberga: Prihod Natovih vojakov v Latvijo je zelo pravilna odločitev

28.11.2018

"Ruska grožnja je realna, a v bližnji prihodnosti ne pričakujemo vojaškega posredovanja Rusije," geopolitične napetosti zadnjih let med Evropsko unijo in Rusijo ocenjuje Sigita Struberga, ...

Rokomet Celjani dobili pomembno bitko, a "vojna" bo še izčrpavajoča

19.11.2018

"Zame je to ena največjih zmag in, ja, pride tudi kakšna solza na koncu," je po popolnem nedeljskem večeru v Zlatorogu, kjer so celjski rokometaši nadigrali (30:21) zagrebške, dejal trener ...

Bližnji vzhod Or Rabinowitz: Izraelu bolj ustreza šibki Asad pod ruskim nadzorom kot pa radikalne sunitske milice ali Iran

28.10.2018

"Iranci ne sovražijo Izraela. Sovraštvo načrtno podpihuje režim v Teheranu zaradi političnih motivov in cilja po prevladi v muslimanskem svetu," iranske grožnje Izraelu z uničenjem komentira Or ...

Rokomet Vujović: Smo Slovenija, še vedno tretji na svetu in tako moramo tudi nastopati

23.10.2018

"Izpustiti svetovno prvenstvo ni mala šala, a v rokometu je tako, da hitro pride nova priložnost za popravo napake," je selektor slovenskih rokometašev Veselin Vujović pozitivno razmišljal v Zrečah, ...

Stran 5 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov