Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Intervju "Ko izpolniš neke sanje, se odprejo nove. Želimo se družiti dlje od 26. junija."

12.06.2024

Kapetan Jan Oblak je nekaj dni pred debijem na evropskem prvenstvu popolnoma osredinjen na prvo dejanje proti Danski. "Najbolje je, če profesionalni športnik razmišlja samo o naslednji tekmi, ne pa, kaj bo prihodnji teden ali čez dva tedna," poudarja.

Andraž Šporar Po maminem kosilu kmalu na pot na tekmo kariere

09.06.2024

"Prepričan sem, da bomo na EP-ju videti drugače, že na prvi tekmi proti Danski. Da bomo veliko boljši in nevarni," je po sobotnem remiju proti Bolgariji na zadnjem preizkusu forme pred začetkom EP-ja dejal Andraž Šporar, strelec edinega gola za Slovenijo.

Po zmagi nad Armenijo Iličićev zadetek dvignil utrip, zares bo zaropotalo v Stuttgartu

05.06.2024

"Mislim, da smo vsi drugi bolj veseli zanj, kot je on zase. Ni kazal pretiranega vznemirjenja. Sam tega ni toliko potreboval, kot si mi morda mislimo," je sanjsko vrnitev Josipa Iličića v reprezentanco z golom za zmago nad Armenijo komentiral Jan Mlakar.

Reprezentanca pri predsednici Janža se zdrzne ob misli na navijaško evforijo, Mlakar odločno v boj za igralne minute

31.05.2024

Potem ko je (pre)dolgo čakal na reprezentančni vpoklic, je Erik Janža v zadnjem letu postal nepogrešljivi član začetne enajsterice Slovenije. "Komaj čakam, da vidim na nemških stadionih polno Slovencev, ki bodo peli himno," pravi pred EP-jem.

Euro 2024 Bijol: Koga pa naj poslušam, če ne Cannavara!

30.05.2024

Za Jako Bijolom je sezona, polna pretresov, na evropskem prvenstvu pa si želi, da bi se Slovenija predstavila z dobro igro, ki bi jo kronala s pozitivnimi izidi. Pomagali mu bodo tudi nasveti Fabia Cannavara, ki ga je v zadnjem mesecu navdušil v klubu.

Odzivi Rogaška odplesala zadnji ples: Nismo si šli naproti, nismo našli konsenza

25.05.2024

"Najbolj mi je žal teh fantov," je dejal Oskar Drobne, ko so nogometaši Rogaške prekinili novinarsko konferenco in nanj zlili vrček piva. Osvojeni pokal namreč ne pomeni začetka evropske poti, ampak konec zgodbe, s katero so razburkali slovenski nogomet.

40 let teleteksta RTV Slovenija "Elektronski časopis" preživel tudi s pomočjo spleta

07.05.2024

Že ob prelomu tisočletja so se ob pojavu prvih novičarskih spletnih mest spraševali, koliko časa bo še živel teletekst, začetnik digitalizacije v novinarstvu. Četrt stoletja pozneje so njegovi zlati časi že davno mimo, a je še vedno del medijske krajine.

Po naslovu Celja Rozman: Poleti bi se lahko napolnila tudi tribuna na drugi strani

30.04.2024

Matjaž Rozman je poleg še enega vratarja Metoda Jurharja edini, ki je bil s Celjem dvakrat državni prvak, tako leta 2020 kot letos. Poleti bo morda pri 37 letih dočakal tudi nastop v skupinskem delu enega izmed evropskih pokalov.

Odzivi "Riera bi rekel, da moramo sanjati o velikih stvareh, da bi do njih tudi prišli"

29.04.2024

Če je bil prvi naslov Celjanov pred štirimi leti nogometna romantika, kot se je izrazil eden od navijačev, je bil letošnji pričakovan in plod za slovenske razmere velikih vložkov. Po njem je zadišalo že lansko pomlad, potrdili so ga včeraj proti Olimpiji.

Odzivi Osvojitev pokala bi bila za Gorico velik uspeh, glavni cilj pa ostaja vrnitev v prvo ligo

25.04.2024

Nogometaši Gorice, ki v zadnjih petih letih nihajo med prvo in drugo ligo, bodo imeli čez mesec dni priložnost za osvojitev četrtega pokala. Slavje po sinočnji polfinalni zmagi nad Beltinci Klimo Tratnjek, ko je odločitev padla po 11-m, je bilo bučno.

Odzivi po derbiju Iličić: Če lahko v 90. minuti naredim drseči start, je nekaj "narobe"

18.04.2024

Ko pred novinarje stopi Josip Iličić, je jasno, da se je zgodilo nekaj pomembnega. Kot tako lahko označimo prvo zmago Maribora v Stožicah po štirih letih in pol, s katero so vijoličasti ohranili upanje, da bi do konca sezone še prehiteli največje tekmece.

Šeškomanija "Kaj nam bo Ronaldo, mi imamo Šeška!"

27.03.2024

Če so njegovi oboževalci tri dni zaman čakali na kakšen podpis ali selfi Ronalda, je bilo drugače z Benjaminom Šeškom. Po tekmi je že pod tribuno ostal ogromno časa, za konec pa skoraj deset minut delil avtograme in se fotografiral še v garaži Stožic.

Stran 1 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov