Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Odzivi po veliki zmagi Šimundža: Želimo dati energijo vsem slovenskim klubom

26.11.2021

Ko je Amadej Maroša pred poletom v London konec septembra v kamero in mikrofone bolj v šali kot zares napovedal zmago Mure z 1:0, si gotovo ni predstavljal, da bo dva meseca pozneje glavni junak senzacionalnega slavja nad Tottenhamom v Ljudskem vrtu.

2. SNL Triglav in Gorica po polovici sezone edina kandidata za napredovanje

18.11.2021

V senci sklepnih obračunov v kvalifikacijah za SP je bil pretekli konec tedna odigran derbi vodilnih moštev v 2. SNL, Gorice in Triglava, ki imata že občutno prednost pred zasledovalci. Novembra bodo še dva kroga in preložene tekme, nato bo zimski premor.

Kvalifikacije za SP Kek: Gotovo smo bili sposobni osvojiti štiri ali pet točk več

15.11.2021

Deset odigranih tekem, po štiri zmage in porazi ter dva remija, 14 osvojenih točk in četrto mesto v skupini. Slovenski nogometaši so kvalifikacije za SP 2022 končali na identičen način kot kvalifikacije za Euro 2020.

Pokal Elšnik: Zdaj imamo dodaten motiv, da Koprčane prehitimo v prvenstvu

28.10.2021

Prva tekma v Stožicah, odkar je predsednik Olimpije Adam Delius, se ni razpletla po okusu nemškega poslovneža in 1500 gledalcev, kolikor se jih je na "dan odprtih vrat" zbralo na stadionu. Branilci naslova so izpadli v četrtfinalu Pokala Pivovarna Union.

Prva liga Karanović: Imamo dobre izide, tudi v igri počasi postajamo dominantni

25.10.2021

Iz Sežane, kjer so v preteklih dveh sezonah doživeli tri boleče poraze, so se nogometaši Maribora tokrat vračali zadovoljni. Na peti tekmi pod taktirko Radovana Karanovića še četrtič niso prejeli zadetka.

Kvalifikacije za SP Kek: Ne smemo kazati s prstom 14 dni na enega, 14 dni pa na drugega

12.10.2021

Od zmage nad Hrvaško v praznih Stožicah do poraza proti Rusiji pred lepo kuliso Ljudskega vrta je bila slovenska plovba proti Katarju preveč razburkana, da bi bila uspešna. Na nihanja ter premalo konstantnosti in kontinuitete je opozoril tudi Matjaž Kek.

Prva liga Grabić: Čvrstosti želimo dodati še napredek v igri

04.10.2021

Po slabšem uvodu v sezono so nogometaši Mure septembra ujeli pravi ritem in na šestih zaporednih tekmah Prve lige Telemach ostali neporaženi. "Držimo priključek z moštvi pred nami, kar je zelo pomembno," po prvi tretjini prvenstva poudarja Ante Šimundža.

Prva liga Milošević in Karanović "preživela" derbi, bosta tudi reprezentančni premor?

03.10.2021

Olimpija se je še osmič zapored iz Ljudskega vrta vrnila neporažena, zato je bilo v njenem taboru po sinočnjem derbiju brez golov nekaj več zadovoljstva kot pri Mariboru. V prihodnjih dneh bo jasno, kakšna bo usoda Sava Miloševića in Radovana Karanovića.

Intervju Lotrič nekoč na kosilu z Modrićem in Balom, na igrišču pa čaka Kana in Sona

29.09.2021

Po lanskem merjenju moči s PSV-jem se bodo nogometaši Mure v četrtek znova postavili po robu tekmecu najvišje ravni. "Mislim, da je to nagrada za super delo Mure, gotovo pa tja ne gremo z belo zastavo," pred gostovanjem pri Tottenhamu pravi Mitja Lotrič.

Intervju Zeljković: Pozabili smo, kaj nas je pripeljalo na vrh

24.09.2021

Potem ko je še pred tednom dni kazalo, da nič ne more ustaviti nogometašev Kopra, je tudi njihovo idilo načela kriza. Nedeljski poraz proti najbližjemu zasledovalcu Bravu je bil še sprejemljiv, veliko manj pa drugi zaporedni domač neuspeh proti Aluminiju.

Iz tabora Hrvaške Dalić z Livajo v konici napada in upanjem na ponovitev Madžarske

07.09.2021

Kvalifikacijske tekme v gosteh so že lep čas težava slovenske nogometne reprezentance, drevišnji izziv v Splitu bo zato še toliko večji. Hrvaška bo odigrala šele sedmo kvalifikacijsko srečanje na Poljudu.

Odzivi Hrvati tudi proti Sloveniji brez Modrića; Bijol: Želimo jih še enkrat presenetiti

05.09.2021

Nenavdušujoča zmaga z 1:0 nad Malto ne bo dolgo v ospredju pogovorov spremljevalcev slovenske nogometne reprezentance, pozornost se že obrača proti torkovemu dvoboju proti Hrvaški v Splitu. Manjkala bosta Luka Modrić in Ante Budimir.

Stran 7 od 55
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov