Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Ostrc po napornem "tretjem polčasu": Če si sproščen, vse steče

07.06.2020

"Moram biti pošten in priznati, da je zmaga zaslužena, a tudi srečna," ni slepomišil trener Olimpije Safet Hadžić po tekmi v Sežani. Njegov tekmec pri Taboru Mauro Camoranesi je poudaril: "Olimpija je v 90 minutah trikrat streljala in trikrat zadela!"

Obletnica 30 let od spopada navijačev in Bobanove brce policista na Maksimiru

13.05.2020

Mineva 30 let od izgredov navijačev na tekmi predzadnjega kroga jugoslovanskega prvenstva med zagrebškim Dinamom in Crveno zvezdo na stadionu Maksimir, ki jih nekateri označujejo za simbolični začetek razpada nekdanje Jugoslavije.

100 let NZS-ja Tekma, ki je odnesla sanje o polfinalu SP-ja

05.05.2020

Na južnoafriškem "Bežigradu", slovitem Ellis Parku, je slovenska nogometna reprezentanca odigrala svojo najrazburljivejšo tekmo na svetovnih prvenstvih. Po 1. polčasu je že bila na poti v osmino finala, saj je proti ZDA vodila z 2:0, na koncu je bilo 2:2.

Intervju Milaniču namesto zadetka v uteho ostal Baresijev dres

21.04.2020

Poleg nepriznanega zadetka sta Darku Milaniču s tekme proti Italiji leta 1994 v Mariboru najbolj ostala v spominu veliko razočaranje in tišina v gostujoči slačilnici, iz katere je dobil dres Franca Baresija. Najraje se sicer spominja srečanja v Kijevu.

100 let NZS-ja Video: Nepriznani gol Milaniča "ukradel" zmago nad svetovnimi podprvaki

21.04.2020

Nogometna zveza Slovenije bo v petek praznovala 100-letnico obstoja, saj je 24. 4. 1920 sedem klubov ustanovilo njeno predhodnico, Ljubljansko nogometno podzvezo. Jubilej bomo na MMC-ju zaznamovali s spominom na pet prelomnih reprezentančnih tekem.

Prva liga Klubi pričakujejo natančno opredelitev NZS-ja, kaj bo z nadaljevanjem DP-ja

03.04.2020

"Od zveze pričakujemo pomoč, jasna stališča in konkretne odgovore. Če pomoči zveze ne bo, nas skrbi, kakšna bo nadaljnja usoda tekmovanja na najvišji in vseh drugih ravneh klubskih tekmovanj v državi," so v skupnem zapisu poudarili nogometni prvoligaši.

Prva liga Slovenski prvoligaši glede znižanja plač zaviti v molk

01.04.2020

Pandemija novega koronavirusa bo močno udarila nogometne prvoligaše. "Finančna škoda bo po našem mnenju največja, kar se tiče pokroviteljev in izpada dohodka iz prodaje igralcev," je za TV Slovenija povedal direktor Aluminija Borut Arlič.

Prva liga Koledar v rokah delovnih skupin, NZS ima pripravljenih več scenarijev

19.03.2020

Tako kot povsod po Evropi niti približno ni jasno, kdaj se bo lahko nadaljevalo slovensko prvenstvo v nogometu, ki je bilo prejšnji teden zaradi novega koronavirusa prekinjeno. Zaposleni v klubih so v nezavidljivem položaju, saj težko organizirajo delo.

Prva liga Milanič: Da so zadetki predvsem na plečih Kronavetra, nikakor ni dobro

05.03.2020

"Ne čutim nič večjega in nič manjšega pritiska kot včeraj. Jutri bo veljalo enako, vedno je isto," je po sinočnjem porazu z 2:0 v Celju dejal Darko Milanič. Maribor prvič po 8. septembru 2017 v Prvi ligi TS na dveh zaporednih tekmah ni dosegel zadetka.

Prva liga Milanič zbodel sodnike: Drugi polčas bi bil z izidom 2:0 popolnoma druga pesem

27.02.2020

Na sedmi medsebojni tekmi po vrnitvi Mure v Prvo ligo TS jo je nogometašem Maribora le uspelo prvič premagati. Darku Milaniču je po prekinitvi uroka opazno odleglo, medtem ko je Ante Šimundža menil, da bi si njegovo moštvo znova zaslužilo vsaj točko.

Prva liga Milanič vesel zaradi razigranega Kronavetra in v skrbeh zaradi Zahovića

23.02.2020

Po derbiju Maribora in Olimpije v Ljudskem vrtu ni bilo kislih obrazov. Darko Milanič in Safet Hadžić sta bila z remijem zadovoljna, čeprav sta imeli obe moštvi priložnosti za zmago.

Prva liga Hadžić: Nemoteno delamo, verjamem v predsednika

30.01.2020

Po dveh stresnih četrtkih, ko je bila najprej preklicana napovedana izredna skupščina, teden pozneje pa je sledila potrditev, da nemškega prevzema kluba ne bo, so se nogometaši Olimpije danes odpravili na desetdnevne priprave v Turčijo.

Stran 11 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov