Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Odzivi iz Stožic Šporar: Napadalci moramo poskrbeti, da vratarja boli glava

07.09.2019

"Malo evforije gotovo je. Nismo premagali neke leve ekipe, ampak Poljake!" je po največji zmagi slovenskih nogometašev v zadnjih treh letih dejal Andraž Šporar, ki je v 65. minuti zadel za 2:0 in dosegel svoj prvi gol za Slovenijo v njemu ljubih Stožicah.

Nogomet "Uspešni trenerji zadenejo v 99 odstotkih, manj uspešni smo tam pri 60, 70"

06.09.2019

Matjaž Kek je pred morda odločilnim delom kvalifikacij v odlični "formi". To je pokazal prejšnji teden med odgovarjanjem na vprašanja otrok v Mariboru, v ponedeljek v neuradnem pogovoru z novinarji na Brdu in včeraj na novinarski konferenci v Stožicah.

Nogomet Balkovec želi povrniti zaupanje Keka, Stojanović ponoviti predstave iz Dinama

05.09.2019

Še nikoli ni Jure Balkovec začel tekme v reprezentančnem dresu, pravzaprav je za Slovenijo odigral vsega dobre pol ure lani proti Cipru, v petek pa ga čaka največji izziv do zdaj: uspešno stopiti v čevlje Bojana Jokića proti zvezdnikom Poljske.

Nogomet Zajc o vročem odzivu v Rigi: S selektorjem sva v dobrih odnosih

04.09.2019

Potem ko je že kazalo, da bi lahko poleti znova zamenjal klub, se to le ni zgodilo, tako da Miha Zajc z mirno glavo pričakuje kvalifikacijski tekmi proti Poljski in Izraelu, na katerih bodo slovenski nogometaši v petek in ponedeljek lovili nujne točke.

Nogomet Mariborčani ob slovesu od Evrope obžalujejo neumno prejeta zadetka

30.08.2019

"Solze se bodo posušile, potem pa gremo naprej," je bilo slišati od ene izmed mariborskih navijačic pred stadionom v Ljudskem vrtu po sinočnjem neuspešnem naskoku vijoličastih na skupinski del Evropske lige.

Nogomet Kdo so orli iz Razgrada, ki stojijo na poti Mariboru do evropske jeseni?

22.08.2019

"Najbolje bi bilo, če bi že doma odločili potnika v Evropsko ligo. Igralci ne smejo biti napeti, ampak mirni in samozavestni ter izpolnjevati naloge, za katere smo se dogovorili," je pred drevišnjo tekmo proti Mariboru dejal trener Ludogorca Stojčo Stoev.

Prva liga Hadžić: Težko je nevtralizirati pet točk, če neka ekipa ujame pravi ritem

22.07.2019

Dvoboj evropskih Olimpije in Domžal ni pustil ravnodušnih 2.800 gledalcev v Stožicah. Gostje so imeli na medsebojnih tekmah v Ljubljani še tretjič zapored prednost dveh zadetkov, a so na koncu prvič ostali praznih rok (4:2).

Nogomet Nemočno opazovali, kako začetniki zmagujejo v kazinoju

12.07.2019

Leta 2016 Trenčin, leto pozneje Vaasa, letos Rigas FS? Po prvi tekmi 1. predkroga Evropske lige nogometašem Olimpije grozi, da še tretjič v zadnjih štirih letih izpadejo že na prvi evropski oviri.

Prva liga Bravo in Tabor ne želita biti v prvi ligi samo eno sezono

12.07.2019

Nova sezona Prve lige TS na TV Slovenija se bo v nedeljo začela s prenosom ljubljanskega derbija med Bravom in Olimpijo. "Ne želimo biti samo simpatični, ampak tudi rezultatsko uspešni," je odločen trener novinca Dejan Grabić.

Prva liga Rožmanu po glavi roji le presežek, Mura začenja brez Lorbka in Koutra

10.07.2019

Nogometaši Domžal in Mure v četrtek začenjajo evropsko sezono, v Prvi ligi TS pa so si zastavili ambiciozne cilje. Domžalčani napovedujejo resno konkurenco Mariboru in Olimpiji v boju za naslov.

Dirka po Sloveniji O zmagovalcu vse dobro: "Ulissi v karavano prinaša veselje in čustva"

24.06.2019

Uresničilo se je tisto, kar je napovedoval oče Jana Polanca: Diego Ulissi je bil na najhujših klancih močan in podrediti se mu je moral tudi Tadej Pogačar. 29-letni kolesar iz Toskane je četrti v zgodovini, ki je dvakrat dobil Dirko po Sloveniji.

Nogomet Bilo je dovolj prostora, a žoge niso uspeli zadržati

08.06.2019

"Šele po prejetem zadetku smo začeli igrati. 70 odstotkov tekme smo bili v našem kazenskem prostoru," predstave slovenske nogometne reprezentance v Celovcu ni olepševal Aljaž Struna.

Stran 13 od 55
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov