Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Odzivi po remiju Kek: Manjka nam agresivnost, da se tudi "stepemo"

02.09.2021

Osmi medsebojni dvoboj slovenskih in slovaških nogometašev še zdaleč ni bil tako spektakularen kot nekateri prejšnji, Sloveniji pa je prinesel manj, kot si je želela. Bolj sta ji šla na roko izida preostalih dveh tekem v skupini H.

(Skoraj) popolni tek Karstena Warholma "Sanjal sem o tem kot norec, življenje bi dal za to zlato"

03.08.2021

"Po zadnji oviri nisem več čutil nog, ampak danes bi umrl za zlato kolajno," je v pogovoru za TV Slovenija dejal Karsten Warholm, ki je na 400 metrov z ovirami postavil svetovni rekord "za 22. stoletje".

Nogomet Olimpijski prvaki

01.06.2021

Statična stran

Prva liga Šimundži skandirale tudi Viole

23.05.2021

Tiho in skromno je Mura vso sezono spremljala, komu bo večkrat spodrsnilo, Mariboru ali Olimpiji, in na koncu nič kriva nič dolžna pobrala vso smetano. V neposrednem obračunu za prvenstveno lovoriko je slavila s 3:1 in poskrbela za dolgo noč v Prekmurju.

Giro v Sloveniji Neuresničena ostala le ideja o cilju na trgu med Goricama

14.05.2021

Na Goriškem se zavzeto pripravljajo na prihodnjo nedeljo, ko bo tam sklepni del 15. etape kolesarske Dirke po Italiji. Ob cestah v Goriških brdih, kjer bo potekalo 39 izmed 43 kilometrov trase po slovenskem ozemlju, je že videti nekaj rožnatih koles.

Slovenija – Hrvaška Iz TV-arhiva: Kako je Primož Gliha po hat-tricku v Splitu rezal torto

24.03.2021

Tridesetletna zgodovina nogometnih dvobojev Slovenije in Hrvaške bo drevi postregla z deseto medsebojno tekmo. Prvo srečanje sta reprezentanci odigrali v Murski Soboti 20. junija 1991, le teden dni pred začetkom desetdnevne vojne (0:1).

Intervju Aljoša Matko: Stričeva kritika mi včasih pomeni največ

24.03.2021

Hitronogi Aljoša Matko se je v zadnjih dveh sezonah razvil v enega izmed najvznemirljivejših nogometašev v slovenski prvi ligi. V tednu, ko bo dopolnil 21 let, ga čaka velik izziv – evropsko prvenstvo na domačih tleh. Kaj od njega pričakuje Črnomaljec?

Giro Uradno: Dirka po Italiji tudi po zaslugi Reje 23. maja v Brdih in Novi Gorici

24.02.2021

Dva meseca in pol pred začetkom dirke so organizatorji uradno razkrili traso letošnjega Gira d'Italia. Potrjeno je, da bo ena izmed etap v nedeljo, 23. maja, trikrat prečkala tudi ozemlje Slovenije.

Prva liga Elšnik: Pravijo, da smo cirkus, a na koncu se vedno sestavimo

11.02.2021

Maribor in Olimpija sta zadovoljna z razpletom prvih tekmovalnih preizkusov v letu 2021. Medtem ko so vijoličasti po zaostanku v Domžalah s 3:1 v drugem polčasu izvlekli točko, je prenovljena Olimpija prvič v tej sezoni premagala visokoleteči Koper.

Intervju - Pokljuka 2021 Fortin: Privabiti več gledalcev je bil podoben uspeh kot stopničke Faka ali Brankovičeve

09.02.2021

"Rusi pri nas čutijo slovansko dušo, Norvežanom in Švedom je prirasla k srcu prekrasna narava. Številnim je všeč stik z naravo, ki je bolj pristen kot kje drugje, kjer se zbere 15.000 gledalcev," čare Pokljuke pred SP-jem v biatlonu opisuje Marjan Fortin.

Prva liga Gorica še drugič menja trenerja, Maribor na pragu jesenskega naslova

13.12.2020

Nogometaši Gorice bodo zadnja dva kroga v jesenskem delu Prve lige TS odigrali brez dozdajšnjega trenerja Gordana Petrića. Po sobotnem porazu proti Celju, že petem zapored, je ponudil odstop.

Odzivi po derbiju Skender: Polepšajte božič tudi vi nam in nam dajte mir

04.12.2020

Za Dina Skenderja, ki ga je Mauro Camoranesi julija s Taborom v Stožicah presenetil v predzadnjem krogu, je bil to sladek večer. "Da, to je tudi velika trenerska zmaga," je iskreno priznal po slavju Olimpije na derbiju Prve lige TS proti Mariboru z 2:0.

Stran 8 od 55
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov