Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Riera: Iz svojega odhoda nočem delati šova

21.05.2023

"Odhajam pomirjen. Tu sem pustil vse svoje znanje in izkušnje, zato ne morem biti žalosten," je po zadnji tekmi sezone proti Celju dejal Albert Riera, potem ko je od ponedeljka jasno, da kljub osvojeni dvojni kroni zapušča trenerski stolček Olimpije.

Prva liga Riera: Pozabite na pogovore o Evropi, nismo še končali prvenstva

17.04.2023

Rutinsko je Olimpija sinoči premagala Maribor in po petih letih vrnila naslov prvaka v Ljubljano. Jasno pa je, da trener Albert Riera ne bo dovolil popuščanja, saj želi še pokal: "V nogometu je spomin zelo kratek. Če dvakrat izgubiš, že nisi več dober."

Prva liga Vipotnik: O mejah nerad govorim, zadeti poskušam na vsaki tekmi

03.04.2023

Najbrž ga ni junaka, ki bi pred pol leta napovedal, da bo Žan Vipotnik doživel takšen meteorski vzpon. Najboljši strelec Prve lige je s sobotnim hat-trickom v Novi Gorici še dvignil svojo ceno, a poudarja, da ga prestopne govorice ne spravljajo iz tira.

Intervju "Rezultati niso edino merilo, ki pritegne gledalce"

31.03.2023

Po uspešnem začetku kvalifikacij za EP se pozornost znova obrača k Prvi ligi. "Postati mora bolj 'mainstream news'. Predvsem klubi se morajo tega zavedati in o tem razmišljati, predsedniki pa iskati rešitve, kako to narediti," je prepričan Tomaž Ambrožič.

Kvalifikacije za EP Opozorilo, da naj ostanejo trezni in objektivni pri ocenjevanju narejenega

27.03.2023

Slovenija je na šesti medsebojni tekmi proti San Marinu najdlje čakala, da je načela mrežo 211. oziroma zadnjeuvrščene reprezentance na lestvici Fife. Za to je potrebovala 56 minut, dve več kot oktobra 2015 v Serravalleju. Na koncu se je veselila z 2:0.

Prva liga Riera: Če bo pri strasti in želji kdo popustil, bo imel z mano težave

13.03.2023

Po treh zaporednih zmagah je Olimpija v Prvi ligi doživela prvi domači poraz, ki pa v boju za naslov ne bo imel posledic. Domžale, ki so 4. septembra v Stožicah v drugem polčasu zapravile dva gola prednosti in izgubile s 3:2, tokrat niso ponovile napake.

Prva liga Riera prepričan, da niti trije porazi ne bi mogli zamajati dobrega vzdušja

20.02.2023

"Ne morem reči, da je bila Olimpija danes boljša kot Maribor, a tudi ne, da je bil Maribor boljši od Olimpije. Iz prvih treh priložnosti je dosegel dva zadetka, je zelo učinkovit. Mi potrebujemo nekoliko več," je po porazu na derbiju dejal Albert Riera.

Koper zamenjal Rim "Malce nora" navijačica Atalante z 82-letno teto na obisku pri Josipu Iličiću

14.02.2023

Josipa Iličića so na nedeljski tekmi v Kopru spodbujale tudi tri navijačice iz Bergama. "Ko je Josip zapuščal Atalanto, sem jokala. Sestrična mi je takrat obljubila, da me bo peljala na tekmo Maribora," nam je povedala njegova velika oboževalka Luciana.

Prva liga Deliusova blagajna in Rierove ključavnice zdržale zimski stresni test

09.02.2023

Medtem ko direktor kluba Igor Barišić zagotavlja, da so pri Olimpiji pripravljeni tudi na izplačilo odškodnin Savu Miloševiću in Dinu Skenderju, se bo po dveh mesecih takšnih in drugačnih špekulacij o kaznih pozornost (končno) spet preusmerila na igrišče.

Fotozgodba 25 podob iz življenja nogometnega kralja Peleja

30.12.2022

Po četrtkovi smrti se svet poklanja spominu na enega izmed največjih športnikov v zgodovini, prvega globalnega nogometnega zvezdnika Peleja. Brazilec je edini, ki je trikrat postal svetovni prvak, za reprezentanco je na 92 tekmah dosegel 77 zadetkov.

Po 1:0 v Stožicah Kek zadovoljen s kombinatoriko, Radulovića zmotil Slovenec v vlogi četrtega sodnika

21.11.2022

11.165 ljudi se je zbralo na prijateljski tekmi Slovenije in Črne gore. "To je potrditev, da se je po turbulentnem letu zgodil vsaj delček nogometne Slovenije. Tokrat niso prišli gledat Haalanda. Skupaj verjamemo, da smo konkurenčni," je dejal Matjaž Kek.

Prva liga Za Maribor premor ob nepravem času, Krznar se bo posvetil predvsem protinapadom

14.11.2022

V vetrovni Sežani, kjer so imeli pred leti pogosto težave in doživeli nekaj bolečih porazov, so nogometaši Maribora v nedeljo hitro preskočili zadnjo oviro pred krajšim premorom v Prvi ligi. Po Muri so se še drugič zapored veselili visoke zmage (0:4).

Stran 4 od 55
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov