Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice Odpadke pripeljejo kar na pokopališče

30.04.2020

Komunala Slovenska Bistrica v zadnjem času opaža nedopustno ravnanje posameznikov, ki ob zabojnike za smeti na mestnem pokopališču dovažajo svoje odpadke. Zato so se odločili ukrepati.

Novice Impol posluje brez težav

29.04.2020

Bistriška Skupina Impol tudi v teh težkih časih za industrijo posluje brez večjih težav, predvsem zaradi zelo razpršene ponudbe izdelkov.

Novice Zaposlenim v socialnih zavodih je prekipelo

24.04.2020

V socialnih zavodih že od začetka epidemije pristojne opozarjajo na težave pri preprečevanju in zajezitvi širjenja virusa.

Novice Kopališče bo - ga bodo lahko tudi odprli?

23.04.2020

Po končani lanski kopalni sezoni so začeli obnavljati mestno kopališče v Slovenski Bistrici. Investicija je vredna 665 tisoč evrov, od tega jih bo okoli 55 000 prispevala fundacija za šport.

Novice Obnovljena pitnik in fontana

22.04.2020

Ob današnjem svetovnem dnevu Zemlje je Komunala Slovenska Bistrica že včeraj simbolično v Tomšičevi ulici zasadila tri nova drevesa. Prav tako pa od včeraj spet delujeta pitnik in fontana na Trgu svobode.

Radio Maribor Ponovno so odprli nekatere ambulante

20.04.2020

Z današnjim dnem tudi Zdravstveni dom Slovenska Bistrica, potem ko je zaradi znanih razlogov okrnil svoje delovanje na najnujnejše, uvaja nekatere spremembe oziroma odpira vrata nekaterih ambulant.

Novice Bo vozlišče Pragersko ujelo rok?

17.04.2020

Že nekajkrat smo poročali, da traja nerazumno dolgo, že 3 leta, pridobivanje okoljevarstvenega soglasja, ki je edini pogoj za pridobitev gradbenega dovoljenja

Novice Nov vrtec v Laporju nared za sprejem malčkov

15.04.2020

V Laporju je pri koncu izgradnja novega vrtca, vrednega dva milijona 300 tisoč evrov. Selitev so načrtovali že aprila ali maja, uradno otvoritev pa junija, a tudi njim epidemija kroji načrte. Kot kaže bodo morali vse skupaj prestaviti na september. 

Novice Slovenskobistriška informacijska pisarna širi svojo dejavnost

10.04.2020

Na poziv župana se je v informacijsko pisarno v Slovenski Bistrici prijavilo več kot  100 prostovoljcev, tako da lahko delo poteka nemoteno.

Novice Bistriška Ljudska univerza dela s polno paro

07.04.2020

Tudi Ljudska univerza v Slovenski Bistrici je morala zaradi epidemije zapreti svoja vrata. To pa ne pomeni, da zaposleni v njej, ne delajo. Nasprotno, dela imajo zelo veliko.

Novice V Oplotnici okužena cela družina

06.04.2020

V Oplotnici beležijo 6 okuženih občanov, kar je za občino z dobrimi 4 000 prebivalci zelo visoka številka. Zato je občinska civilna zaščita sprejela nekaj nujnih ukrepov. 

Novice V Makolah nimajo večjih težav

03.04.2020

Tudi v občini Makole so takoj po razglasitvi epidemije naredili vse potrebno za zaščito občanov in aktivirali štab civilne zaščite.

Stran 6 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov